Μενού Κλείσιμο

Εντυπωσιακή παρουσία

Η OXYGON στην HOTELIA 2018

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της OXYGON στην έκθεση HOTELIA 2018 στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Στο περίπτερο της εταιρείας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλους τους καινοτόμους τρόπους κατασκευής πισίνας, τα πιο σύγχρονα συστήματα και υλικά και φυσικά τα πάντα για την επεξεργασία νερού. 

Οι πισίνες OXYGON διαθέτουν ασυναγώνιστο design και αξεπέραστη αντοχή στη φθορά και τη χρήση ενώ είναι πρακτικές, οικονομικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Με απόλυτο έλεγχο του προϊόντος από το πρώτο έως το τελευταίο στάδιο κατασκευής και εγκατάστασης, οι πισίνες OXYGON σχεδιάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Η καινοτομία της εταιρείας, η δημιουργία πισίνας με ατσάλινα panel, εγγυάται έως και 40% οικονομία στο κόστος αγοράς αλλά και συντήρησης σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο κατασκευής μειώνεται ο χρόνος παράδοσης ενώ παρέχεται δεκαετής εγγύηση στεγανότητας.

Η OXYGON η οποία εδρεύει στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην ελληνική αγορά για την άρτια κατασκευαστική τεχνική της και την ποιότητα των προϊόντων της.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ