Μενού Κλείσιμο

Εντός χρονοδιαγράμματος οι εργασίες

Παρεμβάσεις διαγράμμισης από την Π.Ε. Πιερίας επιθεώρησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Επιτόπιο έλεγχο σε εργασίες διαγράμμισης,  που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Παναγιώτη Μαυρίδη.

Η Αντιπεριφερειάρχης επιθεώρησε τις εξελισσόμενες εργασίες  της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, στη 13η Εθνική οδό και ειδικότερα σε τμήματα της Ν. Πλαστήρα και εντός του οικισμού του Σβορώνου, στο πλαίσιο των εργασιών συντηρήσεων και βελτιώσεων του οδικού δικτύου.

Οι εν λόγω συντονισμένες παρεμβάσεις εντάσσονται στο έργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της ΠΚΜ (συνεχιζόμενο έργο 2013ΕΠ00800027) – Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Πιερίας για τα έτη 2017, 2018, 2019» με προϋπολογισμό μελέτης 813.000 (με 24% ΦΠΑ).

Η παρούσα μελέτη, έχει σαν αντικείμενο την εκτέλεση εργασιών για τη συντήρηση του καταστρώματος της Εθνικής οδού 13ης «Κατερίνης – Αγ. Δημητρίου-όρια Νομού», των οποίων την αρμοδιότητα συντήρησης έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας.

Οι εργασίες, που προβλέπονται για την υλοποίηση του έργου, αφορούν μεταξύ άλλων διανοίξεις και καθαρισμοί-μόρφωση τάφρων ή ερείσματος σε μεγάλο τμήμα των οδών, κατασκευή τεχνικών  έργων στο πλαίσιο συντηρήσεων των υφιστάμενων τεχνικών των οδών ή και κατασκευή νέων τεχνικών για επεμβάσεις αποκαταστάσεις τοπικών στενωμάτων των οδών, έργα αποκατάστασης φθαρμένων ασφαλτικών καταστρώματος των οδών καθώς και εργασίες σήμανσης-ασφάλισης των οδών.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας καθημερινά μεταβαίνει και επιθεωρεί τις εξελισσόμενες παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, που υλοποιούνται με βάση το τεχνικό πρόγραμμα και με γνώμονα την προστασία των οδηγών και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ