Μενού Κλείσιμο

Εντατικοί έλεγχοι παντού!

Ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα

Εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της Πιερίας διενεργούνται από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα.

Να σημειωθεί οτι η συγκεκριμένη υπηρεσία συμμετέχει και σε  κλιμάκια ελέγχου συναρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε.Πιερίας όπως της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, η αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, πραγματοποιεί υγειονομικούς ελέγχους, τακτικούς και έκτακτους, σε καταστήματα και γενικά επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, σταθμούς μαζικής μεταφοράς, σχολεία κ.ά., προκειμένου να διαπιστώσει ότι διασφαλίζονται οι απαιτούμενοι όροι υγιεινής και ποιότητας των προϊόντων.

«Πρωταρχικό καθήκον για την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας  αποτελεί η  προστασία του καταναλωτικού κοινού και στόχος μας είναι η αυξημένη παρουσία των αρμοδίων υπηρεσιών στην αγορά και η διενέργεια των σχετικών ελέγχων για τη σωστή υγειονομική λειτουργία των επιχειρήσεων», επισημαίνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ Σοφία Μαυρίδου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ