Μενού Κλείσιμο

Ενισχύση με νέες προσλήψεις ιατρών

Ψυχιατρικός Τομέας Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης

Στόχος μας η δημόσια περίθαλψη να έχει τη μέγιστη απόδοση στους πολίτες, σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ανέστη Μυστρίδη

«Στο πλαίσιο της περαιτέρω αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες της Πιερίας, αλλά και των συστηματικών προσπαθειών που καταβάλλονται από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, δύο νέοι ιατροί έρχονται να στελεχώσουν τον Ψυχιατρικό Τομέα του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Γ.Ν.Κ. Ανέστης Μυστρίδης.

 

Πρόκειται για δύο μόνιμους ψυχιάτρους, που θα καλύψουν τις ανάγκες του συγκεκριμένου Τομέα, τον κ. Ιωάννη Αναστασιάδη και την κα Φωτεινή Σκενδέρη. Επιπλέον ένας ακόμη μόνιμος ιατρός και συγκεκριμένα παιδοψυχίατρος πρόκειται να έλθει το προσεχές διάστημα. Αναμένεται η απόφαση διορισμού στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Κατερίνης και έως τις 22 Ιανουαρίου 2019 θα έχει παρουσιαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Μυστρίδης

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Ανέστης Μυστρίδης, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, την μείωση που έχει γίνει στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου, οι προσπάθειες δεν σταματούν, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία τμημάτων και να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν καλύτερα οι πολίτες. «Στόχος  μας η  δημόσια περίθαλψη να έχει την μέγιστη αποδοτικότητα στην παροχή φροντίδας υγείας των πολιτών και προς αυτή την κατεύθυνση οι προσπάθειες θα είναι συνεχής» υπογράμμισε.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ