Μενού Κλείσιμο

Ενάντια στην πολιτική που «στραγγαλίζει» την κοινωνία

Σε συμμετοχή στην απεργία της 14ης Δεκεμβρίου καλεί το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την επαναφορά των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων», τονίζει το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, καλώντας εργαζόμενους, συνταξιούχους και ανέργους στην συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στις 14 Δεκεμβρίου, ημέρα Πανελλαδικής Απεργίας.

Στην ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, καλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας που υποφέρουν από τις μνημονιακές πολιτικές να πάρουν μέρος μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία της ΓΣΕΕ την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και να συμμετάσχουν αγωνιστικά στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10.00 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης, αλλά και στην πορεία διαμαρτυρίας που θ’ ακολουθήσει.
Η κυβέρνηση, τονίζει το ΕΚΚ, συνεχίζοντας την ίδια αδιέξοδη και ανάλγητη πολιτική «στραγγαλίζει» ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ακολουθεί μια αντεργατική και φορομπηχτική πολιτική, η οποία αποτυπώνεται και στον νέο προϋπολογισμό, έναν προϋπολογισμό κοινωνικής ισοπέδωσης και ανακύκλωσης της ύφεσης. Όσο αυτή η πολιτική συνεχίζεται, η απάντηση των εργαζομένων θα δίνεται στους δρόμους και στον αγώνα.
«Συνεχίζουμε να παλεύουμε για την επαναφορά των εργασιακών και κοινωνικών μας δικαιωμάτων, γιατί το μέλλον που σχεδιάζουν για εμάς, δε μας αξίζει!», καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ