Μενού Κλείσιμο

Ένα σχολείο χρώματα!

Το 6ο Γυμνάσιο αλλάζει…

Με γνώμονα τη διασφάλιση άρτιων συνθηκών λειτουργίας στα σχολεία, συστηματικές εργασίες επισκευής και συντήρησης είναι σε εξέλιξη στο σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Κατερίνης, όπως ενημερώνει ο Δήμος

Στη διάρκεια της εβδομάδας, οι εργασίες επικεντρώθηκαν σε χρωματισμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης (Μυλαύλακος – δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα).

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος: πρόκειται για μια προσπάθεια συνεχής και σταθερή, καθώς η Παιδεία αποτελεί για τον Δήμο μας πρώτη προτεραιότητα. «Οι εργασίες υλοποιούνται προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγιεινή, η ασφάλεια, αλλά και η λειτουργικότητα των σχολικών κτιρίων», συμπληρώνει ο ίδιος

Αναβάθμιση σχολικού περιβάλλοντος

«Ιεραρχώντας τις ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των σχολικών μονάδων συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις σε όλη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, όπου κρίνονται απαραίτητες. Δημιουργούμε ένα σχολικό περιβάλλον που αναβαθμίζει την Παιδεία» σημειώνει από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου και πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, Χρυσόστομος Κυραϊλίδης.

Γενικότερα, κατόπιν καταγραφής των αναγκών και σε συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, τους Διευθυντές των σχολείων, ο Δήμος Κατερίνης υλοποίησε και συνεχίζει, ένα νέο κύκλο εργασιών στα σχολεία, με σκοπό την στήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ομοειδείς εργασίες, οι οποίες ιεραρχήθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου, την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και την εκπαιδευτική κοινότητα υλοποιούνται και στα δημοτικά σχολεία – νηπιαγωγεία του Δήμου Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ