Μενού Κλείσιμο

Ένα νέο ασθενοφόρο θα προστεθεί στο ΕΚΑΒ Πιερίας

Με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ συναντήθηκε η βουλευτής Πιερίας Μπ. Σκούφα

Τη διαβεβαίωση οτι ένα (από τα 15) νέα ασθενοφόρα της Κεντρικής Μακεδονίας, θα προστεθεί στον στόλο του ΕΚΑΒ Πιερίας, έδωσε στην βουλευτή Μπ. Σκούφα ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ

 

Σε συνέχεια των συναντήσεών της για θέματα που αφορούν τον τομέα υγείας της Πιερίας η βουλευτής Πιερίας Μπέττυ Σκούφα συναντήθηκε στα κεντρικά γραφεία του Ε.Κ.Α.Β στην Αθήνα με τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β κ. Καρακατσιανόπουλο, με τον οποίο (όπως τονίζεται σε ενημερωτικό σημείωμα) είχε μία εποικοδομητική συζήτηση.

Κατά την συνάντηση ο Πρόεδρος δήλωσε ότι από τα 15 ασθενοφόρα που θα παραχωρηθούν στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ένα τουλάχιστον σε πρώτη φάση, θα δοθεί στο Ε.Κ.Α.Β Πιερίας, με σκοπό να αναβαθμιστεί ο στόλος του και με την προοπτική να δοθεί ακόμη ένα το επόμενο διάστημα.

Στην συνέχεια η βουλευτής Μπέττυ Σκούφα ενημέρωσε τον πρόεδρο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Ε.Κ.Α.Β Πιερίας, για τις ανησυχίες και την αγωνία που της μετέφεραν σχετικά με την λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου μόνο στην Θεσσαλονίκη, καθώς και για την αναγκαιότητα νέων προσλήψεων ώστε να μπορούν να μετατεθούν εργαζόμενοι, που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, στον τόπο συμφερόντων τους.

Ο κ. Καρακατσιανόπουλος δήλωσε ότι πρώτη προτεραιότητα τώρα είναι η στελέχωση νησιών και περιοχών όπου υπάρχει σοβαρή έλλειψη προσωπικού και ότι οι εργαζόμενοι δεν πρέπει να ανησυχούν για την πρόθεση λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου μόνο στην Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε η κ Σκούφα, στις προθέσεις της είναι να έχει νέα συνάντηση με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Πιερίας, ώστε να τους ενημερώσει για τα αποτελέσματα της συνάντησής της με τον κ. Καρακατσιανόπουλο

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ