Μενού Κλείσιμο

Ένα μετάλλιο, δύο τοπόσημα!

Ο Δήμος Κατερίνης παρουσίασε τα αναμνηστικά μετάλλια του «Τρέχω για την Κατερίνη»

Αποτελεί διαχρονικά σημείο συνάντησης των κατοίκων της Κατερίνης και ένα από τα τοπόσημα της πόλης, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών, οι οποίες εμπλουτίζουν το προσωπικό αρχείο των περισσότερων δημοτών, από τα παιδικά τους ακόμη χρόνια. Ο λόγος για το χαρακτηριστικό συντριβάνι στο δημοτικό πάρκο, το οποίο θα αποτυπώνεται στη μία όψη του μεταλλίου της φετινής αθλητικής γιορτής: «Τρέχω για την Κατερίνη».

Στη δεύτερη όψη θα αποτυπώνεται ο υδατόπυργος, ο οποίος  αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αρχιτεκτονικής δημόσιου χώρου, το οποίο λόγω μορφής, θέσης και λειτουργίας θεωρείται επίσης  τοπόσημο για την Κατερίνη.

Εν τω μεταξύ με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα, ο οποίος  με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «Ζευς», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Ήδη οι εγγραφές 40 ημέρες πριν την μεγάλη αθλητική γιορτή προσεγγίζουν τις 1000, ενώ όπως είναι γνωστό θα διατεθούν συνολικά 2000 αριθμοί συμμετοχής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται στο link: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=84cf921a87c843d87eb58706ad2e4063

Σύλλογοι, φορείς, σχολεία κ.α. μπορούν για διευκόλυνσή τους, να αποστέλλουν και ηλεκτρονικά τις ομαδικές τους συμμετοχές στο email: opppapkaterinis@gmail.com αναγράφοντας ονοματεπώνυμο αθλητή – αθλήτριας, όνομα φορέα και ένα τηλέφωνο υπεύθυνου – επικοινωνίας για όλη την ομάδα.

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου – Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές παρέχει ο κ. Ευάγγελος Γερομιχαλός (Αντιπρόεδρος  Δ.Σ. ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «Ζευς»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις, πληροφορίες στο email oppapkaterinis@gmail.com.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ