Μενού Κλείσιμο

Ένα φορτηγό… αλληλεγγύη!

Αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής από τους Πιεριείς

Δέκα παλέτες με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, απορρυπαντικά και είδη υγιεινής παραδόθηκαν την Παρασκευή στον Καπνικό Σταθμο, με τελικό προορισμό τον Δήμο Μάνδρας Αττικής.

Το 17ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης, οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Κορινού, με πρωτοβουλία του συλλόγου Ποντίων Κορινού και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας συγκέντρωσαν τα παραπάνω υλικά με στόχο την ενίσχυση των 1.300 οικογενειών οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική.
Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Πιερίας, αλλά και φορέων από το εξωτερικό, όπως ο ελληνογερμανικός σύλλογος “Αξία” από το Bochum της Γερμανίας, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της ΕΟΔνΠ και παρέδωσε έξι παλέτες με χαρτικά για τους πλημμυροπαθείς της Αττικής.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου παρέδωσε έναν τόνο τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό και παιδικές τροφές.
Τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας ανέλαβε η εταιρεία Patsios Hellas Multi Trans -Transport Logistic Forwarding Courier από την Κατερίνη «την οποία ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την δωρεάν μεταφορά των υλικών», αναφέρουν οι εθελοντές.
Επίσης, ευχαριστούν τους φίλους του συλλόγου “Αξία” από το Bochum της Γερμανίας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και την στήριξη του έργου της.
Αξίζει να σημειωθεί πως η προμήθεια των χαρτικών ειδών έγινε από τοπική επιχείρηση του Νομού Πιερίας αφού προηγουμένως κατατέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό τα χρήματα για την αγορά των υλικών από τον ελληνογερμανικό σύλλογο.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ