Μενού Κλείσιμο

Ένα «ευχαριστώ» για τη στήριξη

Εθιμοτυπικές συναντήσεις της απερχόμενης διοίκησης του ΟΡΦΕΟ

Την έκφραση ευχαριστιών, την ανταλλαγή ευχών και την ανανέωση της συνεργασίας, περιελάμβανε η επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του   Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) στους επικεφαλής των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Νομού Πιερίας (πρώτου και δευτέρου βαθμού).

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΟΡ.ΦΕ.Ο., Γρηγόρης Παπαχρήστος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο, Πλάτωνα Τασχουνίδη, το μέλος της διοίκησης, Περικλή Χατζηγιάννη και τους  συνεργάτες του Οργανισμού, τον καλλιτεχνικό σύμβουλο, Γιώργο Χανδόλια και τον  οικονομολόγο, Αντώνη Μανωλόπουλο, επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και τους Δημάρχους Δίου-Ολύμπου, Κωνσταντίνο Δημόπουλο και Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελο Λαγδάρη.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και οι Δήμοι Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού, αποτέλεσαν τους συνδιοργανωτές και του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2017.

Επιδίδοντας στους επικεφαλής των Αυτοδιοικητικών Οργανισμών το αναμνηστικό της τιμητικής συνεργασίας και το φωτογραφικό λεύκωμα «Οι άνθρωποι του ΟΡ.ΦΕ.Ο. σε όμορφες στιγμές! 2015-2017», ο πρόεδρος Γρηγόρης Παπαχρήστος, επισήμανε: «Θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε εσάς τους συνδιοργανωτές και του τελευταίου Φεστιβάλ Ολύμπου, τους θεσμικούς φορείς της αυτοδιοίκησης, για την σημαντική και πολύπλευρη υποστήριξη σας στις επιλογές και πρωτοβουλίες μας. Η συνεργασία μας καταξίωσε και εδραίωσε ακόμα περισσότερο το Φεστιβάλ Ολύμπου με την διεθνή αναγνώριση. Παράλληλα είμαστε εδώ για να ανανεώσουμε τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας, αλλά και να σας ευχηθούμε καλή και επιτυχή χρονιά στο έργο σας, με υγεία και ευτυχία τόσο σε εσάς, όσο στις οικογένειες  και τους συνεργάτες σας.»

Στις αντιφωνήσεις πέρα των ευχαριστιών και ευχών, ειπώθηκαν μεταξύ άλλων: «Με ακόμα περισσότερη υποστήριξη και ενεργότερη συμμετοχή, θα συνεχίσουμε την προσφορά μας στο Φεστιβάλ Ολύμπου. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια το αποδείξαμε έμπρακτα.» υπογράμμισε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου.

«Στο Δήμο μας με τον τεράστιο αρχαιολογικό πλούτο υλοποιείται το μεγαλύτερο μέρος των παραστάσεων. Με όλες τις δυνάμεις μας θα συμβάλλουμε στη αξιοποίηση και βελτίωση των υποδομών», τόνισε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Κωνσταντίνος Δημόπουλος.

Τέλος ο Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, Ευάγγελος Λαγδάρης, είπε: «Ο ιστορικός πλούτος της Βόρειας Πιερίας γίνεται ακόμα γνωστότερος με τη φιλοξενία των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου. Συνεχίζουμε ακόμα δυναμικότερα τη συνεργασία των τελευταίων χρόνων».

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΡΦΕΟ

Να σημειωθεί, οτι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πιερίας, πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, από την οποία θα προκύψει το νέο διοικητικό συμβούλιο

Η ετήσια γενική συνέλευση του ΟΡΦΕΟ, συγκαλείται με τα εξής θέματα:

-Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός των πεπραγμένων του διοικητικού συμβουλίου, για το έτος 2017.

-Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου τριετούς διάρκειας.

Η διαδικασία ορίζεται για την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, οδός 28ης Οκτωβρίου 40, 4ος όροφος, στην Κατερίνη. Σε περίπτωση μη απαρτίας η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με όσα παρόντα μέλη, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Αιτήσεις υποψηφιοτήτων είναι αποδεκτές μέχρι την ώρα 2:00 μ.μ. της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου 2018,  στο γραφείο του ΟΡ.ΦΕ.Ο., οδός 28ης Οκτωβρίου 40 (ισόγειο).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ