Μενού Κλείσιμο

Ένα αυτοκίνητο αγάπης για 300 μητέρες και παιδιά Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν»

 

Ο Σύλλογος Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν» λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια (από το 2009) Τράπεζα Τροφίμων. Για την σωστή λειτουργία του συγκεκριμένου προγράμματος, όπως αναφέρει, απαραίτητο εργαλείο είναι ένα κατάλληλο αυτοκίνητο.

 

Το αυτοκίνητο αυτό θα πρέπει να είναι κατηγορίας station wagon λόγω της χωρητικότητας του, για να μπορούμε να μεταφέρουμε τα τρόφιμα που αγοράζουμε αλλά και αυτά που μας προσφέρονται ως δωρεές και προορίζονται για την Τράπεζα Τροφίμων.

Επίσης ο «Βενιαμίν» για την οικονομική ενίσχυση του, διοργανώνει υπαίθρια bazaar τόσο στην Κατερίνη όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Τα προϊόντα των bazaar καθώς και το λειτουργικό υλικό πρέπει να μεταφερθούν στο εκάστοτε σημείο με κατάλληλο αυτοκίνητο.

Έπειτα από έρευνα αγοράς το απαιτούμενο ελάχιστο ποσό ενός κατάλληλου αυτοκινήτου για τις παραπάνω ανάγκες ανέρχεται σε τουλάχιστον 16.000 ευρώ

Ο «Βενιαμίν» ήδη μέσω ενεργειών, εκδηλώσεων και δωρεών επί τούτου, μάζεψε το ποσό των 6.000 ευρώ

Απομένουν 10.000 ευρώ που είναι και ο στόχος μας ή αλλιώς… 200 φίλοι / δωρητές / επιχειρήσεις που να προσφέρουν από 50 ευρώ έκαστος.

Για αυτό το σκοπό ο «Βενιαμίν» ανήρτησε ηλεκτρονική καμπάνια συμμετοχικής χρηματοδότησης (Crowdfunding) στον σύνδεσμο:

https://www.giveandfund.com/giveandfund/project/Benjamin-car-4-kids όπου όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνεισφέρουν για τον σκοπό αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 23510-22005 ή ηλεκτρονικά στο email του Συλλόγου benjaminorphans@gmail.com

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ