Μενού Κλείσιμο

Ένα ακόμη σεμινάριο… ζωής

 

Διασωστική Ομάδα Πιερίας

 

Ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Διαωστικής Ομάδας Πιερίας για την Βασική Διαχείριση Επειγόντων Περιστατικών σε Παιδιά και Βρέφη. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από πιστοποιημένους εκπαιδευτές και εκπαιδεύτριες του E.C.O.S.E.P., Ευρωπαϊκού Κολεγίου Αθλητιάτρων.

 

Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευόμενες ενημερώθηκαν σε θεωρητικό επίπεδο για Ειδικές Καταστάσεις Περιστατικών με παράλληλες επιδείξεις δεξιοτήτων και υλικών. Στη συνέχεια, ακολούθησε η εκπαίδευση και πιστοποίησή τους πάνω στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής, δηλαδή πάνω στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, στην Πλάγια θέση Ασφαλείας και στην Αφαίρεση ενός Ξένου Σώματος (Πνιγμονή) – Τεχνική Heimlich σε παιδιά και βρέφη.

Σύμφωνα με έναν Αμερικανό Πανεπιστημιακό, τον David Starr Jordan: «Η σοφία είναι να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, ικανότητα είναι να ξέρεις πώς να το κάνεις και αρετή είναι να το κάνεις». Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες απέκτησαν την αρετή και τη δυνατότητα να εφαρμόζουν και να αξιοποιούν αποτελεσματικά και εξειδικευμένα τις γνώσεις τους πάνω σε παιδιά και βρέφη.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας ευχαριστεί θερμά τους εκπαιδευτές και εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ