Μενού Κλείσιμο

Εμποροπανήγυρη με… πλοηγό!

9-18 Σεπτεμβρίου η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου

Για πρώτη φορά οι επισκέπτες, με τη χρήση του κινητού τους τηλεφώνου, θα μπορούν να βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν, αλλά και να… βαθμολογήσουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των εκθετών!

Για 92η χρονιά, θα ανοίξει τις πύλες της στις 8 Σεπτεμβρίου, η Εμποροπανήγυρη του Αιγινίου, η οποία αποτελεί θεσμό όχι μόνο για την Πιερία, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Για πρώτη χρονιά φέτος, αναμένεται να λειτουργήσει ο 1ος ηλεκτρονικός οδηγός της εμποροπανήγυρης! Πρόκειται για μια «μεγάλη καινοτομία», αναφέρουν από το Δήμο, την οποία θα έχουν την ευκαιρία να «δοκιμάσουν» οι φετινοί επισκέπτες της Εμποροπανήγυρης

Πως θα λειτουργεί ο ηλεκτρονικός οδηγός
Ο κάθε επισκέπτης απο φέτος θα μπορεί να μπει στο www.panigiri-aiginiou.gr να πληκτρολογήσει οποιοδήποτε προϊόν ψάχνει (π.χ. αθλητικές φόρμες) και να ανακαλύψει εύκολα με βάση το νούμερο, σε ποια περίπτερα μέσα στην εμποροπανήγυρη υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν που αναζήτησε. Παράλληλα θα έχει τη δυνατότητα κάθε επισκέπτης να μπορεί να αξιολογήσει το κάθε μαγαζί με βάση την εμπειρία που βίωσε.
Έτσι απλά από φέτος όλοι οι επισκέπτες της εμποροπανήγυρης Αιγινίου θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκουν με ένα κλικ από το κινητό τους τα προϊόντα και τα μαγαζιά που ψάχνουν.
Ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού εφαρμόζει καινοτόμες τεχνολογικά λύσεις έτσι ώστε να κάνει πλέον εύκολη την πλοήγηση όλων των επισκεπτών στο χώρο και να προβάλλει αποτελεσματικά τους εκθέτες σε ένα παραδοσιακό θεσμό, όπως είναι η εμποροπανήγυρη Αιγινίου.
«Ο Δήμος ήταν και είναι πάντα πρωτοπόρος κάτι που αποδεικνύει και φέτος με τη δημιουργία του www.panigiri-aiginiou.gr, μιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας μέσω της οποίας ο κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να βρει εύκολα και γρήγορα ότι ψάχνει μέσα στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου», σχολιάζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού.

Η έναρξη
Όπως κάθε χρόνο, η έναρξη λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Αιγινίου σηματοδοτεί και πλήθος εκδηλώσεων, που πραγματοποιούνται σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους.
Μουσικά παραδοσιακά συγκροτήματα, χορευτικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, συνθέτουν ένα πολύμορφο πολιτιστικό πάζλ που αξίζει να παρακολουθήσει ένας επισκέπτης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 92ης Εμποροπανήγυρης Αιγινίου έχει ως εξής:
Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου (20:00) τελετή εγκαινίων και συναυλία της Πολυφωνικής ορχήστρας Κατερίνης, υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Λιμπανοβνού
Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου (στις 9 το βράδυ), ξεκινά ένα ταξίδι στη Δημοτική μας παράδοση, «Απ’ τον Μωριά μέχρι τον Έβρο» με τους Παναγιώτη Λάλεζα και Αποστολία Ουλιανούδη
Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου (21:00) παλιές ερμηνείες της Μουσικής παράδοσης των χωρών της ανατολικής Μεσογείου από το εξαίρετο συγκρότημα Λωξάνδρα- Ensemble
Το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (21:00) διοργανώνεται νεανική βραδιά, «το απόλυτο 90s -00s party» με τους Δημήτρη Κόκοτα και Γιώργο Λεμπέση

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ