Μενού Κλείσιμο

Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης: Μόνο 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι η λειτουργία των καταστημάτων

Αλλαγή ωραρίου λειτουργίας  των εμπορικών καταστημάτων στην Κατερίνη, αποφάσισε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης. Η αλλαγή του ωραρίου ισχύει από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου

Στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης επισημαίνει πως «από Δευτέρα 16 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, η αγορά της πόλης μας θα λειτουργεί μόνο τις πρωινές ώρες από τις 10 έως τις 2.

Έπειτα από την ανακοίνωση της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης Υγείας που αντιμετωπίζει η χώρα μας λόγω του κωρονοϊού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης συστήνει στα μέλη του εμπόρους – επιχειρηματίες:

Όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 30 Μαρτίου και μέχρι νεωτέρας, να παραμείνουν κλειστά κατά τις απογευματινές ώρες και να λειτουργήσουν μόνο τις πρωινές με συρρικνωμένο ωράριο και από τις 10 έως τις 2 έτσι ώστε κατά το δυνατόν να περιοριστούν οι μετακινήσεις μας και η έκθεση των επιχειρηματιών και των εργαζομένων μας στον ιό.

Ενημερώνουμε επίσης τους πολίτες της πόλης μας ότι οι επιχειρήσεις μας τηρούν όλα εκείνα τα μέτρα που το Υπουργείο Υγείας και οι αρμόδιοι φορείς προτείνουν.

Οφείλουμε όμως να δράσουμε συλλογικά και γι’ αυτό, ως Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης, επικαλούμαστε τη συνείδηση ατομικής και συλλογικής ευθύνης που έχουμε απέναντι στο συνάνθρωπό μας για να αντιμετωπίσουμε την έκτακτη αυτή κατάσταση.

Είναι η ώρα να δείξουμε όλοι μας το κοινωνικό υπεύθυνο πρόσωπό μας και να μη ξεχνάμε :
Υπομονή – Ψυχραιμία – Πειθαρχία.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ