Μενού Κλείσιμο

ΕΛ.Π.ΠΙ.: Πρόσκληση με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος σε ένα ποδηλατικό χαλαρό διήμερο στο Ελατοχώρι

Περισσότερο από 26 χρόνια αναζητούμε ασφαλείς χώρους για (δωρεάν) ποδηλατικές εκδηλώσεις και ειδικά για παιδιά. Μέχρι το 2018 κάναμε συνεχόμενα αιτήσεις για το άνοιγμα του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής ,για όλους τους πολίτες με την επίβλεψη εθελοντών διασωστών και πιστοποιημένων ξεναγών ποδηλασίας /ΜΤΒ LEADER(με διάφορες ομάδες, συλλόγους) . Αναζητάμε χρόνια κάποιο χώρο ιδιωτικό ή δημόσιο- χωρίς χρέωση- για να μπορούμε να προσφέρουμε και εμείς εθελοντικά μαθήματα και παιχνίδια ποδηλασίας ,όλο το χρόνο.

Με ιδιαίτερη χαρά αποδεχθήκαμε και ευχαριστούμε θερμά τον κ. ΑΛΕΚΟ ΟΦΙΔΗ  για την άδεια να χρησιμοποιήσουμε (προσωρινά) τον χώρο της «ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΟΦΙΔΗΣ» στο Ελατοχώρι και με αφορμή την γιορτή του Αγίου Πνεύματος ,σας καλούμε και ειδικά τους μικρούς μας φίλους σε ένα ποδηλατικό χαλαρό διήμερο: με μαθήματα ισορροπίας, παιχνίδια και εκπλήξεις! Ο χώρος είναι πνιγμένος κυριολεκτικά στο πράσινο, λειτουργεί καντίνα ,τουαλέτες, παιδική χαρά… και δεν υπάρχει κόστος εισόδου!  Βρίσκεται σε υψόμετρο κάτω των 1000μ και 30χλμ σε απόσταση από Κατερίνη προς το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΠΙΕΡΙΑΣ είναι εθελοντική ποδηλατική ομάδα και προωθούν την ασφαλή  τουριστική ποδηλασία όλο το χρόνο στην Πιερία. Εαν πάνε όλα καλά, θα γίνονται και ποδηλατικές διαδρομές σε συνεργασία με την ποδηλατική ομάδα του Σ.Ε.Ο .Κατερίνης στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων, με πιστοποιημένους ξεναγούς ποδηλασίας /ΜΤΒ  Leader όλο το χρόνο(Η αρχή  για φέτος , έγινε με συμμετοχή  περισσότερο απο 20 χειμερινών Ελεύθερων  Ποδηλατών απο ολη την Β.Ελλάδα και σε αναμονή ήταν όποτε ξαναγινόταν , περισσότεροι απο …150 (!) για χιονοκατάβαση απο όλη την Ελλάδα!)

Για κάθε πληροφορία 2351073977

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΡΗΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ/ΕΛ.Π.ΠΙ.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ