Μενού Κλείσιμο

Έκτη θητεία προέδρου για τον Κώστα Ρέχα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Κατερίνης

Την συμπαράσταση και την στήριξη στις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης εξέφρασαν μέσω της προσέλευσης τους τα μέλη του Συλλόγου στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την περασμένη Τρίτη για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αυτού.

Σημαντικό ρόλο, όπως τονίζουν από τον Εμπορικό Σύλλογο, έπαιξε το ενιαίο ψηφοδέλτιο των εκλογών καθώς και το άριστο κλίμα συνεργασίας που υπήρχε μεταξύ των υποψηφίων.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, έγινε ενημέρωση των νέων μελών του Δ.Σ. για το ρόλο και τις δραστηριότητες του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ενώ κατά την κατανομή των αξιωμάτων ομόφωνα επανεξελέγη (για έκτη συνεχή θητεία) ο κ. Ρέχας στη θέση του Πρόεδρου.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κώστας Ρέχας

Α’ Αντιπρόεδρος: Ελένη Ηλιάδου

Β’ Αντιπρόεδρος: Δέσποινα Πορφυριάδου

Γ. Γραμματέας: Μελπομένη Τερζοπούλου

Ταμίας: Γιάννης Ορφανίδης

Μέλη: Νίκος Σταλίκας, Νίκος Πάππας, Θόδωρος Μπόλης και Αναστασία Μπίρτση

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ο Πρόεδρος κ. Ρέχας δήλωσε ότι «ως Διοίκηση θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας στο δύσκολο αγώνα που καταβάλλουμε όλοι μας για τη διατήρηση των επιχειρήσεών μας και την επιβίωση των οικογενειών μας. Οφείλουμε στην εποχή που ζούμε να συνεχίσουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δικαιώματα των εμπόρων και επιχειρηματιών, να ενημερώνουμε για τις όποιες εξελίξεις και μέσω της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) να συμβάλλουμε στην επίλυση των προβλημάτων τους, όποια και εάν είναι αυτά. Η διαρκή στήριξη των μελών μας, όπως εκφράστηκε και από την προσέλευσή τους στην εκλογική διαδικασία του Συλλόγου μας, μας έδωσε το έναυσμα να διεκδικούμε με μεγαλύτερο σθένος τα δίκαια αιτήματά μας καθώς και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια στη διατήρηση του μοναδικού συνδικαλιστικού οργάνου των εμπόρων της περιοχής μας και την ισχυροποίησή του.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ