Μενού Κλείσιμο

Έκθεση εξωστρέφειας…

Για την 9η ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας μίλησαν οι συνδιοργανωτές

Μια ακόμη συνέντευξη, έδωσαν οι διοργανωτές της 9ης ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας η οποία θα φιλοξενηθεί από στην δημοτική έκταση της Ανδρομάχης. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας και ο Δήμαρχος Κατερίνης, μίλησαν για τη διοργάνωση και επανέλαβαν ότι η έκθεση αποτελεί την απάντηση του επιχειρηματικού κόσμου του νομού μας στην κρίση.

Η συμμετοχή των εκθετών πλησιάζει τους 100, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, συμπληρώνοντας ότι απομένουν λιγότεροι από πέντε χώροι για ενοικίαση. Ο κ. Χατζηχριστοδούλου δήλωσε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή, αφού ξεπεράστηκε κατά πολύ ο περσινός αριθμός εκθετών, αλλά και για το γεγονός ότι η φετινή έκθεση έχει μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων, κάτι που θα την κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα για τον επισκέπτη.

«Στόχος είναι να φέρουμε επισκέπτες και από άλλες περιοχές» είπε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, σημειώνοντας ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για στοχευμένη διαφήμιση σε γειτονικούς νομούς. Σε ότι αφορά τις υποδομές, όπως είπε, οι εργασίες είναι σε εξέλιξη και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να στήσουν τα περίπτερά τους έως και τρεις μέρες πριν την επίσημη έναρξη της.

Από την πλευρά της η Σοφία Μαυρίδου, τόνισε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Αντιπεριφέρεια Πιερίας στηρίζει τον θεσμό, ο οποίος, όπως είπε, έχει υπερβεί τα όρια της Πιερίας και πλέον αποτελεί σημαντικό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή.

Η Αντιπεριφερειάρχης, συμπλήρωσε ότι η στήριξη πρωτοβουλιών στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας του «επιχειρείν» αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια και ως τέτοια πρωτοβουλία στηρίζεται ηθικά και οικονομικά η 9η ΕΒΕΠ-Κεντρικής Μακεδονίας.

«Όταν κάτι είναι πετυχημένο ούτε το καταργείς, ούτε το αλλάζεις», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Σάββας Χιονίδης. Ο δήμαρχος Κατερίνης, σχολιάζοντας το εύρος των προϊόντων αλλά και των εταιρειών παροχής υπηρεσιών που θα γνωρίσουν οι επισκέπτες της έκθεσης, αποτελεί μια καλή ευκαιρία «να συγκρίνουν και να κρίνουν» υπηρεσίες και προϊόντα, σημειώνοντας πως οι Πιεριείς επιχειρηματίες «δεν φοβούνται τη σύγκριση».

Ολοκληρώνοντας ο κ. Χιονίδης, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των διοργανωτών, σημείωσε πως «εμείς δεν είμαστε υπέρ της ανάπτυξης λόγω της κρίσης», αλλά η ανάπτυξη υπήρχε πάντα στην φιλοσοφία του, διότι μόνο έτσι αυξάνεται το βιωτικό επίπεδο και καλυτερεύει η ζωή των πολιτών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ