Μενού Κλείσιμο

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης και τον Ερυθρό Σταυρό

«Υγιεινή κατά την Έμμηνο Ρύση»

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθήτριες Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού, καθώς και σε μαθήτριες της Α’ τάξης Γυμνασίου

 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα προαγωγής της υγείας, με τίτλο «Υγιεινή κατά την Έμμηνο Ρύση» υλοποιεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης.

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθήτριες Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, καθώς και σε μαθήτριες Α’ τάξης Γυμνασίου, ενώ αφορά κυρίως στην ενημέρωση για την ατομική υγιεινή κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, θα έχει διάρκεια 60′ λεπτών και ειδικότερα από τις 08:30 π.μ. έως και τις 09:30 π.μ. Ως ημερομηνία έναρξης του προγράμματος ορίζεται η Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019 και λήξης του προγράμματος η Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, ενώ το χρονικό διάστημα 25 έως τις 29 Νοεμβρίου, το πρόγραμμα δε θα πραγματοποιηθεί.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης 23510-24594. Ο αριθμός των εργαστηρίων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ημερομηνίες Εργαστηρίων: Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ