Μενού Κλείσιμο

Έκλεψαν χρυσαφικά

Συνελήφθησαν δύο γυναίκες

Σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δυο ημεδαπές γυναίκες ηλικίας 41 και 46 ετών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της Τετάρτης οι δύο γυναίκες, αφαίρεσαν από οικία 58χρονης σε περιοχή της Πιερίας, με τη μέθοδο της απασχόλησης, διάφορα χρυσαφικά αξίας 3.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση της παθούσας.
Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το όχημα που επέβαιναν.

Συλλήψεις για ναρκωτικά
Εν τω μεταξύ τη Δευτέρα, σε περιοχή της Πιερίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 αυτοσχέδιες συσκευασίες, με συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 232,4 γραμμαρίων.
Την Τετάρτη, συνελήφθη στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 56χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει σε αγρόκτημα του ποσότητα κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης αναμεμιγμένη με καπνό βάρους 12 γραμμαρίων, ένα πιστόλι κρότου-λάμψης, 25 φυσίγγια λάμψης και 5 φυσίγγια κρότου.
Τέλος, το μεσημέρι της Τρίτης και πάλι στην Κατερίνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 49χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ