Μενού Κλείσιμο

Εκλέγουν συνέδρους

Την Κυριακή από τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής

Με την ανάδειξη των 23 συνέδρων από την Πιερία, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την Κυριακή, οι διαδικασίες ενόψει του Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 16 με 18 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό, για την ανάδειξη των συνέδρων θα στηθούν κάλπες και στους τρεις δήμους της Πιερίας συγκεκριμένα στην Κατερίνη (Συνεδριακό Κέντρο), στο Δήμο Δίου-Ολύμπου σε Λιτόχωρο (ΚΕΠ), Κονταριώτισσα (πρ. Δημαρχείο) και Λεπτοκαρυά (πρ. Δημαρχείο). Δύο κάλπες θα στηθούν και στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού στο Κίτρος (πρ. Δημαρχείο) και στο Αιγίνιο (Δημαρχείο). Αξίζει να σημειωθεί, οτι τους περισσότερους συνέδρους, 15 συνολικά, θα εκλέξουν τα μέλη του Κινήματος, στην Κατερίνη.

Στην διαδικασία της Κυριακής και την σημασία του συνεδρίου, αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου η νομαρχιακή εκπρόσωπος ΑΕΔΔ Νομού Πιερίας, Μαρία Μίχου και τα μέλη του προσωρινού συντονιστικού Γιάννης Νταμπώσης Κώστας Κιτιξής και Δημήτρης Μαυροειδής.

Όπως ανέφερε η Μαρία Μίχου, το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα διεξαχθεί στις 16,17,18 Μαρτίου και «αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια σημαντική διαδικασία όχι μόνο για την Κεντροαριστερά, αλλά και για όλο το πολιτικό σκηνικό τη χώρας», είπε χαρακτηριστικά.

«Οι 210 χιλιάδες πολίτες που προσήλθαν τον Νοέμβριο για τον επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής ουσιαστικά έδωσαν το μήνυμα της πλήρους ανατροπής των συσχετισμών των πολιτικών σχημάτων που υπάρχουν σήμερα στη χώρα. Στο συνέδριο το Κίνημα Αλλαγής λαμβάνει σάρκα και οστά και χιλιάδες σύνεδροι που θα πάρουν μέρος, θα δώσουν το έναυσμα για την ανασύνταξη της προοδευτικής παράταξης. Μια παράταξη η οποία θέλουμε και πάλι να γίνει πρωταγωνιστής στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Μια παράταξη η οποία δεν έχει υπολογίσει το πολιτικό κόστος ,παρά μόνο έχει προτάξει το κοινό καλό για τον τόπο μας.. Η Δημοκρατική Συμπαράταξη και πλέον Κίνημα Αλλαγής, διαμορφώνει μια προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης για τον τόπο μας, μια πρόταση που πιστεύω ότι θα αφήσει οριστικά πίσω τα αδιέξοδα της οικονομικής κρίσης που ταλανίζουν τη χώρα μας και θα εκφράσει ελπίδα και πάλι, και κυρίως στη νέα γενιά», κατέληξε η κ. Μίχου.

Τα μέλη του προσωρινού συντονιστικού κάλεσαν τον κόσμο να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία και να προσέλθει στις κάλπες.

Αξίζει να σημειωθεί πως δικαίωμα ψήφου για την ανάδειξη των συνέδρων, έχουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη και περιλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ