Μενού Κλείσιμο

«Εκκίνηση» με Μυράντα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης η Μυράντα Παππά

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Κατερίνης, με το συνδυασμό του Κώστα Κουκοδήμου θα είναι και η Προϊσταμένη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων της Δι.Δ.Ε. Πιερίας Μιράντα Παππά.

Η κ. Παππά, ανακοίνωσε και επισήμως την πρόθεσή της να συστρατευθεί με την «Εκκίνηση», διεκδικώντας μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης το οποίο θα προκύψει από τις εκλογές της 19ης Μαϊου.
Καλωσορίζοντας την κ. Παππά στην «Εκκίνηση» ο επικεφαλής του Συνδυασμού Κώστας Κουκοδήμος, ανέφερε: «είναι χαρά και τιμή μου να υποδέχομαι στην Εκκίνηση μια γυναίκα που έχει συνδέσει το όνομά της με την ανάσα της πόλης, με τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, τα γράμματα και τις τέχνες. Μια γυναίκα με άποψη, γνώμη, πρόταση.
Την αγαπητή μου φίλη επί σειρά ετών Μυράντα Παππά που αποδέχθηκε την πρότασή μου και θα ενισχύσει ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης το ψηφοδέλτιο μας.»
Η Μυράντα Παππά, είναι πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας, με μεταπτυχιακό και διδακτορική διατριβή στην Παιδαγωγική Αγωγή, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη δήλωσή της, είναι «Άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ανήσυχος και οργανωτικός, υπεύθυνος για προγράμματα πολιτισμού και παιδείας, που αφορούν την πόλη μας.
Γυναίκα ονειροπόλα και καινοτόμα, γυναίκα της δράσης…
Αποφάσισα λοιπόν να μεταπηδήσω στα κοινά, έχοντας ένα μόνο όνειρο, ν’ αλλάξω την όψη της πόλης μου, να αποκτήσουν οι γειτονιές της παλμό!
Μια ανθρώπινη, αλλιώτικη πόλη με μια ανεξάρτητη Δημοτική Αρχή.
Ένα νέο ξεκίνημα με εμπιστοσύνη στην ηγετική ικανότητα και πείρα του Κώστα Κουκοδήμου.
Αναρωτώμενη όμως, «να κυβερνήσεις θέλεις ή να σώσεις την πόλη;», όπως αναρωτιόταν η Ιοκάστη στις «Φόνισσες» του Ευριπίδη.
Δεν υπάρχουν ούτε εύκολες απαντήσεις, ούτε μαγικές λύσεις.
Όταν σε κάθε πράξη της ζωής σου η αρχική αντίδρασή σου ξεκινάει με “ΜΗ” (μη χάσω, μη ρισκάρω, μην εκτεθώ) και η τελική σου απάντηση ξεκάνει με “ΔΕΝ” (δεν μπορώ, δεν ξέρω, δεν θα πετύχω), τότε όλα τα αποτελέσματα της ζωής σου θα είναι “ΜΗ-ΔΕΝ”.
Η Μιράντα μόνο μηδενίστρια δεν είναι, σκέφτηκα …
και πέρασα στην δράση … με πολιτικό θάρρος, με γνώση, με εμπειρία και υπευθυνότητα.
Ξεφεύγοντας, λοιπόν, από τα γνωστά στερεότυπα και τις ιδεοληψίες, θέλω να ανοίξω ένα διάλογο μαζί σας με νέες ιδέες, μια άλλη αντίληψη συνεννόησης με όλους, από μια νέα Δημοτική Αρχή.
Γιατί η ομάδα του Κώστα Κουκοδήμου έχεις σχεδιάσει το μέλλον της πόλης με … άλμα προς τα εμπρός !
Γιατί εγώ η Μιράντα Παππά, θέλω και μπορώ να κάνω τα κοινά μας όνειρα, πραγματικότητα…»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ