Μενού Κλείσιμο

Εκδήλωση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πιερίας: Φρόνημα και ενότητα έχει ανάγκη ο λαός

«Η μεγαλύτερη ανάγκη που έχει σήμερα ο λαός μας είναι το εθνικό φρόνημα και η ενότητα, διότι είμαστε σε μια πραγματικά πολύ δύσκολη εποχή», επισήμανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας, Δημήτρης Αδαμόπουλος, μιλώντας στην καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος το πρωί τής Κυριακής, στην πάνω αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης (Εκάβη).

Παράλληλα έγινε ενημέρωση στα μέλη τού Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας για τα θέματα που τους απασχολούν, από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Δημήτρη Αδαμόπουλο, ενώ στη συνέχεια, εκ μέρους των μελών πραγματοποιήθηκαν διάφορες παρεμβάσεις.

Μετά την κοπή τής πίτας ακολούθησαν χαιρετισμοί εκ μέρους των επισήμων προσκεκλημένων, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ψήφισμα που διαβάστηκε και που ομοφώνως εγκρίθηκε από τα παριστάμενα μέλη τής Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν.Πιερίας.

Αμέσως μετά, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (ΕΣΠΕΕ Πιερίας), πολλά μέλη τής οποίας παρακολούθησαν και ένα μέρος από την εκδήλωση του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας που είχε προηγηθεί. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΕ Πιερίας, Βασίλειος Μαυρίδης, τίμησε και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Δημήτρη Αδαμόπουλο, για τη στήριξη που παρείχε στην Ένωση Στρατιωτικών Πιερίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Ξενοφών Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη και Μπέττυ Σκούφα, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Γεώργιος Τζήμας, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Κωνσταντίνος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, καθώς και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής μας.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.