Μενού Κλείσιμο

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου με θέμα «Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης»

Με σταθερό προσανατολισμό στην εξωστρέφεια

 

Παρουσία πλήθος κόσμου εντός και εκτός της Συνεδριακής αίθουσας του Επιμελητηρίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα, η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση «Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων με χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης»

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο για Εκπαιδευτική και Οικονομική Ανάπτυξη (Δ.Ι.Ε.Ο.Α.) και με προσκεκλημένους ομιλητές διακεκριμένους επιχειρηματίες από την εταιρία Chick-fil-A, U.S.A.. που όπως ανέφερε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, τα στελέχη της Εταιρείας ανταποκρίνονται εθελοντικά σε κάθε κάλεσμα του Επιμελητηρίου Πιερίας. Ο πρόεδρος του ΕΒΕ, στον σύντομο χαιρετισμό του, υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τους νέους δρόμους επικοινωνίας και ευκαιριών που ανοίγουν στις επιχειρήσεις σε νέες διεθνείς αγορές.

«Οι επιχειρήσεις πρέπει να εκμεταλλευτούν τις νέες ψηφιακές ευκαιρίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  με το σωστό τρόπο και τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να επιτύχουν την πρόσβασή τους σε αγορές που μέχρι χθες φαινόταν μακρινές ή άπιαστες, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό τον κύκλο εργασιών τους και την ανταγωνιστικότητας τους», είπε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Η παρουσίαση βασίστηκε στις βιωματικές εμπειρίες των ομιλητών-επιχειρηματιών, με μια ιστορική αναδρομή για το πως από ένα κατάστημα, σήμερα λειτουργούν 2.500 καταστήματα σε 28 χώρες, με 11 δις τζίρο το χρόνο, βασιζόμενοι στον άνθρωπο με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες του και τις επιθυμείς του. Παρουσιάστηκαν οι έξι βασικοί στρατηγικοί τρόποι χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι προσαρμόζονται στις ανάγκες και τον χαρακτήρα της κάθε επιχείρησης με στόχο την αναγνωρισιμότητα του προϊόντος, την αύξηση της ανταγωνιστικότητας και το κέρδος.

Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι επιχειρηματίες Mr. Darryl Lesure, Leader Supply Chain Innovation Chick-fil-A, Inc., Mrs. Courtney Stewart, Supply Chain Sourcing Lead Chick-fil-A, Ιnc., Mr. George Angelos, Business Manager, Mr. Jim Brown, Business Manager, Mrs. Stephanie Witte, Business Manager, Mr. Justin Jackson, Restaurant Accountant. Τους ομιλητές, σύστησε στο κοινό ο κ. Ιγνάτιος Μεϊμάρης του Δ.Ι.Ε.Ο.Α. ο οποίος αναφέθηκε στους σκοπούς της ίδρυσης του Διαβαλκανικού Ινστιτούτου αναφέροντας πως σ’ αυτούς περιλαμβάνεται και η μετάδοση εμπειριών και γνώσεων που απέκτησε ο ίδιος και η σύζυγός του κατά την πολύχρονη παραμονή τους στην Αμερική. Ο κ. Μεϊμάρης ευχαρίστησε το Επιμελητήριο Πιερίας και τον πρόεδρο κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου για την χαρά και την τιμή που του δίνει η συνεργασία τους.

Την εκδήλωση τίμησαν εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, επιχειρηματίες – μέλη, φοιτητές και πλήθους κόσμου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχε ταυτόχρονη μετάφραση τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Αγγλικά.

Να σημειωθεί πως ολόκληρη η παρουσίαση θα υπάρχει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας https://www.champier.gr/

 

 

 

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ