Μενού Κλείσιμο

Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Κατερίνη

Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην Κατερίνη

Στο επόκεντρο οι αλλαγές στα νέα έντυπα

Με μεγάλη επιτυχία το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας  πραγματοποίησε στην Κατερίνη στο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο «Εκάβη», επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων, όλες οι Αλλαγές στα Νέα Έντυπα Ε3, Ε2, Ε1, Ε9, Ν φορολογικού έτους 2018».

Η ομιλία ήταν στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για τη διαρκή ενημέρωση των Οικονομολόγων Λογιστών-Φοροτεχνικών. Εισηγητής ήταν ο κ. Καλαμάρας Νικόλαος  Λογιστής – Φοροτεχνικός, Εσωτερικός  ελεγκτής μεγάλου ομίλου και Σύμβουλος επιχειρήσεων σε λογιστικά, φορολογικά και εξειδικευμένα θέματα και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ΕΚΕΠΙΣ με πολυετή διδακτική εμπειρία σε στελέχη επιχειρήσεων.

Στον χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος Κιτιξής Κων/νος  4ο ΠΤ Κ-Δ Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους καλεσμένους και τον ομιλητή, ανέφερε ότι «είναι υποχρέωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος να πραγματοποιεί σεμινάρια για την διαρκή ενημέρωση των Οικονομολόγων Λογιστών -Φοροτεχνικών».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ