Μενού Κλείσιμο

Ευχές, χαμόγελα και αισιοδοξία

Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο ο Κώστας Κουκοδήμος

Στο σχολείο που ξεκίνησε και ο ίδιος τη μαθητική του ζωή αλλά και τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό, βρέθηκε χθες το πρωί ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος. Ο κ. Κουκοδήμος παραβρέθηκε στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στην έναρξη της σχολικής χρονιάς και ευχήθηκε σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς μια δημιουργική σχολική περίοδο.

Στο σύντομο μήνυμά του προς τη σχολική οικογένεια σημείωσε: «Εύχομαι σε όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες στην εκπλήρωση των στόχων τους
Παρά τις δυσκολίες, το σχολείο μπορεί και οφείλει, να αποτελέσει χώρο δημιουργίας, να ανοίξει δρόμους, να δημιουργήσει στόχους, να χαράξει το μέλλον.
Τα παιδιά μας έχουν να αντιμετωπίσουν μεγάλες και σύνθετες προκλήσεις. Αυτά τα παιδιά όμως σίγουρα έχουν να δώσουν κάτι καινούργιο στον κόσμο. Κι εμείς οφείλουμε να τα ενισχύσουμε, να τα υποστηρίξουμε και να τα διευκολύνουμε. Καλή και δημιουργική χρονιά»
Το Δήμο Κατερίνης εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Αναστάσιος Παπαζήσης (ο οποίος υπήρξε και Διευθυντής του Σχολείου) μεταφέροντας τις ευχές του δημάρχου Κατερίνης. Ο κ. Παπαζήσης, διαβεβαίωσε οτι ο Δήμος είναι και θα συνεχίσει να είναι κοντά σε εκπαιδευτικούς και μαθητές, ώστε να επιλύει τυχόν προβλήματα που προκύπτουν, αλλά και να εκσυγχρονίζει τις υποδομές των σχολείων.
Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και η δημοτική σύμβουλος του Άλλου Δρόμου Γνωσούλα Χαϊλατζίδου (η οποία υπηρετεί και ως εκπαιδευτικός σχο σχολείο) ευχόμενη καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές, αλλά και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς
«Προτεραιίοτητα των δασκάλων είναι να είναι πρώτα από όλα χαρούμενα τα παιδιά», είπε από την πλευρά του ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Τάκος, ο οποίος επίσης ευχήθηκε μια δημιουργική χρονιά σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ