Μενού Κλείσιμο

Ευχές και αλληλεγγύη

Σε γηροκομείο και Αστυνομική Διεύθυνση η ΝΟΔΕ Πιερίας

Τις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα επισκέφθηκαν, λίγο πριν αποχαιρετήσουν το ‘17, στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Πιερίας, προσφέροντας τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων.

 

Το κλιμάκιο της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Γιάννη Κουρινιώτη, τον Βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο, το  μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Θανάση Λιακόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Θάνο Μπαρμπαγεωργόπουλο και  τον υπ. Τομέα Δικαιοσύνης Περικλή Γιδαράκο, υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά το προσωπικό και φιλοξενούμενοι του γηροκομείου, όπου παρέδωσαν τρόφιμα και αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Στον επίλογο της επίσκεψης, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας Γιάννης Κουρινιώτης δεν παρέλειψε να τονίσει τη σημαντική προσφορά του ιδρύματος της Μητροπόλεώς μας προς τους ηλικιωμένους της περιοχής, που εντάσσονται στο φιλόξενο περιβάλλον του για να βρουν φροντίδα.

Επίσκεψη και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας

Την ίδια μέρα, το κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Πιερίας, επισκέφθηκε και την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας, όπου αντάλλαξε ευχές με τους αστυνομικούς υπαλλήλους, ενώ προσέφερε εδέσματα στους κρατούμενους.

Στη συνέχεια τα μέλη της ΝΟΔΕ είχαν συνάντηση με τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γιώργο Κουκουσέλα, όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τα προβλήματα της Αστυνομίας σε τοπικό επίπεδο, ενώ αντάλλαξαν προβληματισμούς για θέματα που αφορούν τη Δικαιοσύνη και την Αστυνομία.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ