Μενού Κλείσιμο

Ευχές, δώρα και… διασκέδαση

Εκδήλωση στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ανοϊκών Ασθενών

Την Αγιοβασιλιάτικη πίττα στο χώρο στέγασής του, έκοψε το ΚΗΦΑΑ του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, σε μια γιορτή στην οποία παραβρέθηκαν εκτός από το προσωπικό και τα μέλη, συγγενείς και φροντιστές τους και ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας.

Η εκδήλωση άνοιξε με τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τα μέλη του Κ.Η.Φ.Α.Α., συνεχίστηκε με το ανάγνωσμα του βίου του Αγίου Βασιλείου και ακολούθησε χορευτική παράσταση με το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου, προσφέροντας κέφι και ζωντάνια τόσο στα μέλη, όσο και σ’ όλους τους παρευρισκόμενους. Ακολούθησε χορός από όλους ενώ στη συνέχεια η προϊσταμένη, έκοψε τη βασιλόπιτα και πρόσφερε το δώρο στον τυχερό που πέτυχε το φλουρί. Η εκδήλωση, έκλεισε  με ένα πλούσιο γεύμα (προσφορά του προσωπικού).

Το Κ.Η.Φ.Α.Α., στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του παλαιού Γ.Ν.Κ., λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, κατά τις πρωινές ώρες και παρέχει, δωρεάν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με εμπειρία ετών στις ανοϊκές διαταραχές και σε προβλήματα μνήμης (Πληροφορίες: στο τηλέφωνο: 2351046910 κ. Πετρίδου Χριστίνα).

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ