Μενού Κλείσιμο

Εφόδια για αναζήτηση εργασίας

Ολοκληρώθηκαν τα ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής από το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης

Σημαντικά εφόδια για την αναζήτηση εργασίας απέκτησαν νέοι και νέες της περιοχής, συμμετέχοντας στα ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής συμβουλευτικής που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. (Παράρτημα Κ. Μακεδονίας) σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κατερίνης.

Τα θέματα που αναλύθηκαν αυτή τη φορά, μεγάλου ενδιαφέροντος για άνεργους και εργαζόμενους, ήταν οι «Τεχνικές Πλοήγησης στην Αγορά Εργασίας: Συνέντευξη Επιλογής Προσωπικού», και η «Διαχείριση Εργασιακού Άγχους», το οποίο οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας όπου και πραγματοποιήθηκε. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες έμειναν ικανοποιημένοι από το επίπεδο της εκδήλωσης και τις γνώσεις που αποκόμισαν, και εκδήλωσαν ενδιαφέρον να παρακολουθήσαν και μελλοντικά εργαστήρια που θα πραγματοποιηθούν στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.

Παράλληλα με τα εργαστήρια, ενδιαφέρον συγκέντρωσε και η παρουσία συμβούλου της μονάδας, που κατέγραφε ερωτήματα και προβληματισμούς εργαζομένων και ανέργων σχετικά με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων και τα εργασιακά δικαιώματα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ