Μενού Κλείσιμο

Έφη Μπάσδρα: «Ξημέρωσε η Φωτεινή Ελλάδα»

Τους 9.500 και πλέον Πιεριείς που την τίμησαν με την ψήφο τους, ευχαρίστησε η Έφη Μπάσδρα με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Η κ. Μπάσδρα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ξημέρωσε μια «φωτεινή Ελλάδα» και πως η χώρα «επιτέλους» επιστρέφει στην κανονικότητα.

Η πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους συνυποψήφιους της, ενώ σε ότι αφορά την ίδια δήλωσε παρούσα (είμαι εδώ, γράφει χαρακτηριστικά) και ο αγώνας συνεχίζεται για μια Πιερία δυναμικά μπροστά.

Η ανάρτησή της έχει ως εξής: «Σήμερα (χθες) ξημερωσε η Φωτεινή Ελλάδα! Η ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη χαράζει τη νέα πορεία και η χώρα επιστρέφει επιτέλους σε μια κανονικότητα. 
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 9500 (!) Πιερείς που με τίμησαν με την ψήφο τους και να τους διαβεβαιώσω οτι θα συνεχίσω αυτό που άρχισα με ακόμη μεγαλύτερη ζέση και πάθος από αγάπη για τον τόπο μου. Χωρίς μηχανισμούς και με εθελοντές και φίλους μέσα σε 18 περιπου μέρες γυρίσαμε όλη την Πιερία γνωρίσαμε πολύ κόσμο και χτίσαμε γερές βάσεις για αυτό που ονειρευτήκαμε για τον τόπο μας!
Να ευχαριστήσω όλους όσους περπατήσαμε μαζί σε αυτόν τον αγώνα και πάνω απ΄ όλα την οικογένεια μου που στάθηκε δίπλα μου σε αυτή την πορεία. 
Συγχαίρω τους συνυποψηφίους μου Φώντα Μπαραλιάκο, Άννα Μάνη και Σάββα Χιονίδη που εκλέχτηκαν στην Ελληνική Βουλή και τον Σπύρο Κουλκοδίνα και τον Θόδωρο Τόνα για τον αγώνα τους. 
Συνεχίζουμε για μια Πιερία Δυναμικά μπροστά…
Είμαι εδω!»

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ