Μενού Κλείσιμο

«Εκεί όπου χτυπά η καρδιά της τοπικής οικονομίας»

Τελευταία μέρα της 9ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας-Κεντρικής Μακεδονίας


Με υψηλή επισκεψιμότητα, μεγάλη ποικιλία εκθεμάτων, εκθεσιακές προσφορές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες συνεχίστηκε και ολοκληρώνεται σήμερα η 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018, που φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Δήμου Κατερίνης στον Οικισμό Ανδρομάχης.

Το κοινό έχει (και σήμερα τελευταία μέρα) την ευκαιρία να επισκεφθεί το χώρο, να γνωρίσει προϊόντα και υπηρεσίες, να γευτεί και να δοκιμάσει προϊόντα τοπικών παραγωγών και να συνομιλήσει με τους εκθέτες.

Τόσο τα περίπτερα όσο και ο υπαίθριος χώρος της 9ης ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018, κέρδισε της εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια όσων την επισκέφτηκαν, παρουσιάζοντας μεγαλύτερη ποικιλία εκθεμάτων και ανεβάζοντας τον πήχη τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά.

Οι συνδιοργανωτές και οι επιχειρηματίες που συμμετέχουν στην 9η ΕΒΕΠ-ΚΜ 2018, προσκαλούν το κοινό να την επισκεφθεί, να ενημερωθεί και να περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα και βράδυ, στηρίζοντας παράλληλα δυναμικά με την παρουσία του τη μεγάλη γιορτή του επιχειρηματικού κόσμου της Πιερίας.

Το ωράριο λειτουργίας την τελευταία μέρα της Έκθεσης είναι από τις 4:30 το απόγευμα έως τις 10:30 το βράδυ. Η είσοδος είναι ελεύθερη

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ