Μενού Κλείσιμο

«Δυστυχώς, επαληθευτήκαμε…»

Ευθείες βολές από τους Υπαλλήλους της Π.ΚΜ. για τις Π.Ε. Πιερίας και Ημαθίας

 «Άδικα και αναιτιολόγητα», βαθμολογούνται με «εξαιρετικά χαμήλες βαθμολογίες» υπάλληλοι των Περιφερειακών Ενοτήτων Πιερίας και Ημαθίας. Αυτό τουλάχιστον καταγγέλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ.), υπογραμμίζοντας οτι «δυστυχώς, επαληθεύτηκε»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ του Σ.Ε.ΠΕ.ΚΕ.Μ., αναφέρει: «Συνάδελφοι, σε όλη τη διάρκεια της αποχής – απεργίας από την αξιολόγηση, στεκόμασταν ιδιαίτερα επικριτικά απέναντι στο γεγονός ότι προϊστάμενοι που έχουν να κριθούν από το 2009, καλούνται να κρίνουν συναδέλφους με πολύ υψηλά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.

Δυστυχώς, επαληθευτήκαμε…

Ήδη από Πιερία και Ημαθία, έχουμε καταγγελίες συναδέλφων ότι βαθμολογούνται μεεξαιρετικά χαμηλές βαθμολογίες, τελείως άδικα και αναιτιολόγητα.

Και σίγουρα, δεν είναι αυτές οι μόνες περιπτώσεις. Ο ΣΕΠΕΚΕΜ είναι δίπλα τους και δίπλα σας σε ότι χρειαστεί και σας καλούμε να μας ενημερώσετε για κάθε πρόβλημα, όπως ήδη έπραξαν οι συνάδελφοί μας.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που έχουμε αξιολογηθεί από τους προϊσταμένους μας, παραλαμβάνουμε το τελευταίο φύλο της έκθεσης, γράφοντας στο αποδεικτικό παραλαβής το κείμενο της δήλωσης συμμετοχής στην αποχή-απεργία.

Συνεχίζουμε τον αγώνα υπέρ της δίκαιης αξιολόγησης μας, με διαφανή και δίκαια κριτήρια, από αξιοκρατικά και δίκαια κριμένους προϊσταμένους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ