Μενού Κλείσιμο

«Δουλεύουμε συλλογικά για μια δυναμική Περιφέρεια»

Χρήστος Γιαννούλης:

«Εγκατάλειψη, προχειρότητα και αδιαφάνεια» σε Πιερία, Σέρρες, Κιλκίς, Ημαθία, Πέλλα και Χαλκιδική

Στην απόφαση του να ασχοληθεί με το δευτεροβάθμιο οργανισμό τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και για στις σημαντικές ελλείψεις στην Περιφέρεια, αναφέρεται σε άρθρο του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Κοιτάμε Μπροστά», με άρθρο του στον «Τύπο της Θεσσαλονίκης» αναφέρθηκε στις ελλείψεις που εντόπισε στις Σέρρες, το  Κιλκίς, την Ημαθία, την Πέλλα, την Πιερία και την Χαλκιδική, συμπληρώνοντας: «αντικρίσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου εικόνα εγκατάλειψης, προχειρότητας και αδιαφάνειας. Διαπιστώσαμε σημαντικές ελλείψεις κεντρικού και συνολικού σχεδιασμού και παρεμβάσεις που έχουν εγκριθεί χωρίς όμως να έχουν υλοποιηθεί.».

Αναφερόμενος στο όραμα του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Χρήστος Γιαννούλης, έγραψε ότι «Δουλεύουμε ήδη συλλογικά για μια Περιφέρεια που θα αποτελέσει δυναμικό παράγοντα οικονομικής συνεργασίας και ανάπτυξης στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή. Μια Περιφέρεια που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην τοπική αναπτυξιακή διαδικασία με κοινωνικό πρόσημο. Μια Περιφέρεια  που απέναντι στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό θα υψώνει τα τείχη μιας ισχυρής «ταυτότητας» η οποία δε κινδυνεύει από την επαφή με το διαφορετικό, αλλά μπορεί να συμπορευτεί μαζί του ειρηνικά» ενώ μίλησε και για τους Περιφερειακούς συμβούλους του, οι οποίοι τον τιμούν με την παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά».

Κλείνοντας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, τόνισε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κόντρα στον καιρό, κόντρα στις βεβαιότητες και κόντρα στα στοιχήματα λέγοντας. Ο Χρήστος Γιαννούλης αναφέρει χαρακτηριστικά «αποφάσισα να μη φοβηθώ να πάω με την οικογένεια μου στο θέατρο επειδή μια ομάδα φανατικών θα διακόψει την πολιτιστική μου κουλτούρα. Να μην παίξω τζόκερ με τη ζωή μου, αλλά να κερδίσω μια πραγματική μάχη για το μέλλον. Αποφάσισα να πιστέψω στην καλή πλευρά των ανθρώπων. Και ευτυχώς δεν είμαι μόνος!».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ