Μενού Κλείσιμο

Δώστε μας τη δύναμη να προσφέρουμε

Βαγγέλης Λαγδάρης:

Οι πολίτες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού μαζί με την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία

Την θέληση τους να πορευτούν μαζί με τον Βαγγέλη Λαγδάρη και την Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία καταδεικνύουν σε κάθε στιγμή της προεκλογικής περιόδου οι πολίτες του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού. Το ίδιο συνέβη και στην ομιλία που πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος στο Αιγίνιο, στον συνοικισμό Καβακλί, όπου η παρουσία του κόσμου έδωσε το στίγμα.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στην σημασία των εκλογών της 26ης Μαΐου, όπου η δημοτική αρχή έρχεται για να παρουσιάσει έργο και προοπτική για την βόρεια Πιερία και να ζητήσει ανανέωση της λαϊκής εντολής. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Βαγγέλης Λαγδάρης μίλησε για τα έργα της θητείας του στο Αιγίνιο και ανέφερε τα παρακάτω:

Επισκευάστηκε η στέγη του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου, έγινε επέκταση του 3ου Νηπιαγωγείου Αιγινίου, συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου Αιγινίου, διαμορφώθηκε ο αύλειος χώρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου, κατασκευάστηκε μία πιστοποιημένη παιδική χαρά και ακολουθούν άλλες τρεις, κατασκευάστηκε ο σταθμός μεταφόρτωσης απορριμμάτων (ΣΜΑ) του Αιγινίου με προϋπολογισμό 145.000 ευρώ, λειτουργεί το Κέντρο Κοινότητας με προϋπολογισμό 112.000 ευρώ, επεκτάθηκε ο Βρεφονηπιακός Σταθμός με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ και ολοκληρώθηκε ο φωτισμός της Παλαιάς Εθνικής οδού.

Ειδική αναφορά έκανε στην Εμποροπανήγυρη Αιγινίου, όπου αναβαθμίστηκαν οι ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις της, ολοκληρώθηκε το αποχετευτικό δίκτυο, κατασκευάστηκε η περίφραξη, τσιμεντοστρώσεις γηπέδων εντός της Εμποροπανήγυρης, κατασκευή στεγάστρων και νέων χώρων υγιεινής, ενω ολοκληρώθηκε και το σχέδιο Πυρασφάλεια.

Επίσης, ανέφερε τη συντήρηση της Αγροτικής οδοποιίας, αλλά και τη διάνοιξη και Καθαρισμό καναλιών μετά από πολλά χρόνια όπως στον Παλιοπόταμο (10 km), τα Γυαλιά, το Κρυονέρι, το Κεντρικό και το Μαδούρι.

Ο δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού αναφέρθηκε επίσης στην

-Ολοκλήρωση της Μελέτης του πολιτιστικού κέντρου Αιγινίου η οποία κατατέθηκε για χρηματοδότηση από το  πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών με προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ.

-Χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του ΥΠΕΧΩΔΕ με προϋπολογισμό 2.500.000 ευρώ η επικαιροποίηση της μελέτης για την Άρδευση της Βόρειας Πιερίας από τον ποταμό Αλιάκμονα.

Παράλληλα δημοπρατήθηκε μια σειρά έργων όπως:

-Αναβάθμιση βιολογικού καθαρισμού Αιγινίου με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ.

-Αναβάθμιση Αθλητικού κέντρου  Αιγινίου με προϋπολογισμό 253.000 ευρώ.

-Κατασκευή Νέας υδρευτικής γεώτρησης με προϋπολογισμό 160.000 ευρώ.

-Αναβάθμιση όλων των υδρευτικών γεωτρήσεων με προϋπολογισμό 750.000 ευρώ.

Εντάχθηκαν και εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις για τα παρακάτω έργα:

-Ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ.

-Ενεργειακή αναβάθμιση Δημαρχείου με προϋπολογισμό 400 χιλιάδες ευρώ.

-Αναβάθμιση Παιδικού Σταθμού Αιγινίου με προϋπολογισμό 50.000 ευρώ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ