Μενού Κλείσιμο

Δωρεά οχήματος στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης

 Η προσπάθεια αναγνωρίζεται

Το όχημα, αναμένεται να καλύψει τις ανάγκες της «Κατ’ οίκον Νοσηλείας» και η παράδοση έγινε κατόπιν επιθυμίας (που είχε εκφράσει εν ζωή), εκλιπών συμπολίτης μας, ως αναγνώριση των ιατρικών υπηρεσιών που έλαβε από το νοσοκομείο Κατερίνης

Ένα αυτοκίνητο που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας δόθηκε ως δωρεά, από συγγενείς εκλιπόντος, ο οποίος είχε εκφράσει αυτήν την επιθυμία κατά το διάστημα νοσηλείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης.

«Ο κ. Μπούσιος, που νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, μετά θάνατον άφησε σημαντική περιουσία στο Νοσοκομείο, μεταξύ της οποίας και ένα αυτοκίνητο που θα καλύψει τις ανάγκες στον τομέα της Κατ’ Οίκον Νοσηλείας», αναφέρει –επί λέξη- σε ανακοίνωσή του ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ανέστης Μυστρίδης.

Η παράδοση του αυτοκίνητου έγινε από συγγενή του εκλιπόντος παρουσία του κ. Ανέστη Μυστρίδη, ο οποίος την ευχαρίστησε. Παραλαμβάνοντας το όχημα ο διοικητής επισήμανε πως για μια ακόμη φορά το νοσοκομείο γίνεται δέκτης της πολύτιμης βοήθειας της οικογένειας Μπούσιου, αλλά και πως μ’ αυτήν την κίνηση αναγνωρίζεται η προσπάθεια που γίνεται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κατερίνης

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος της οικογένειας Μπούσιου ευχαρίστησε την Διευθύντρια του Ιατρείου Πόνου, κα Τσιρογιάννη Αικατερίνη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και όλους τους νοσηλευτές για την άμεση εξυπηρέτηση, τους ιατρούς και το προσωπικό του Παθολογικού τμήματος και της Αιμοδοσίας. Όπως τόνισε, το αυτοκίνητο είναι προσφορά του θείου της, στην κα Τσιρογιάννη, για να συνεχίσει το έργο της στο Ιατρείο Πόνου και στην Κατ’ Οίκον Νοσηλεία.

Ενημέρωση από την καθημερινή εφημερίδα Πολιτεία . Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ