Μενού Κλείσιμο

Δώρα και χαμόγελα στο Ειδικό Σχολείο και στη Μέριμνα

Από τον Δήμο Κατερίνης και το Επιμελητήριο

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης που στεγάζεται σε ένα πρότυπο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών κτήριο στη Γανόχωρα Πιερίας, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης και η Οικονομική Επόπτης του Επιμελητηρίου Πιερίας Χάϊδω Παπαχατζή προσφέροντας στο πλαίσιο της Δράσης «Πάσχα στον τόπο μας», πασχαλιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές για τα παιδιά.

Τους υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Σύλβια Δεληγιαννίδου, η οποία αφού τους ευχαρίστησε για την ευγενική χειρονομία, ανέφερε ότι η δομή αγωγής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι η μοναδική στο Νομό μας και ότι στο Σχολείο φοιτούν 12 παιδιά στον Νηπιαγωγείο και 47 παιδιά στο Δημοτικό, από όλη την Πιερία. (ΦΩΤΟ 1)

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλίας Χατζηχιστοδούλου, ανέφερε πως το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, όπου μπορεί, βοηθάει με το δικό του τρόπο. «Επιθυμία μας είναι να δώσουμε χαρά και αγάπη στα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Περιηγήθηκαν στους χώρους του σχολείου, όπου ο τόσο ο κ. Η. Χατζηχριστοδούλου, όσο και ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης είχαν τη δυνατότητα να δουν τις υποδομές αλλά και να ακούσουν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν και συζήτησαν τους τρόπους επίλυσής τους.

Επίσκεψη και στη Μέριμνα Παιδιού

Εν τω μεταξύ οι κύριοι Χιονίδης και Χατζηχριστοδούλου επισκέφτηκαν και τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, προσφέροντας επίσης, γλυκές λιχουδιές για τα παιδιά του συλλόγου, στο πλαίσιο της δράσης «Πάσχα στον τόπο μας».

Στη Μέριμνα Παιδιού τους υποδέχτηκαν η ταμίας Μαρία Μπίλα και το προσωπικό, με τους οποίους συνομίλησαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους και στις υποδομές. (ΦΩΤΟ 2)

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι: «Το κοινωνικό έργο της Μέριμνας εδώ και 35 χρόνια είναι σημαντικό και τεράστιο για την τοπική μας κοινωνία. Είμαστε εδώ όλοι μαζί για να δώσουμε χαρά προσφέροντας μικρά δώρα αλλά με πολύ αγάπη».

Ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης συνεχάρη το έργο και αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία του Δήμου Κατερίνης με το Σύλλογο ευχόμενος καλή συνέχεια και Καλό Πάσχα.

Προσέφεραν τα δώρα στα παιδιά, συνομίλησαν μαζί τους και γέμισε η αίθουσα από χαμόγελα, χαρούμενες φωνές και γλυκές αγκαλιές.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ