Μενού Κλείσιμο

Δημοτική Αστυνομία – Έλεγχοι για την… ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων

Σε ελέγχους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα σε ελέγχους που αφορούν τα τ.μ. ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, προχώρησε, από σήμερα, Τρίτη, η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, λόγω επιβολής υγειονομικών μέτρων κατά το περασμένο διάστημα, όπου επλήγησαν, σε μεγάλο βαθμό, τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο Δ.Κατερίνης έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στους ιδιοκτήτες καταστημάτων να ανασυγκροτήσουν τις επιχειρήσεις τους και να επανέλθουν σταδιακά στην κανονικότητα. Παράλληλα, ο Δ. Κατερίνης προχώρησε σε μια σειρά ευνοϊκών μέτρων για την στήριξη των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συνεργεία της Δημοτικής Αστυνομίας, την περασμένη εβδομάδα, επισκέφθηκαν καταστήματα που χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους και προέβησαν σε συστάσεις προς τους ιδιοκτήτες τους ως προς τα τραπεζοκαθίσματα κ.α. Από σήμερα, η Δημοτική Αστυνομία επανέλαβε τους ελέγχους για την τήρηση των προϋποθέσεων ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων σε δημοτικούς χώρους.

Οι Δημοτικοί Αστυνόμοι συζητούν με τους ιδιοκτήτες και προβαίνουν σε συνεννοήσεις με σκοπό να διευκολυνθεί η εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεών τους.

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, Κωνσταντίνος Τσιουκάνης, ανέφερε: «Μετά από τις συστάσεις που κάναμε στα καταστήματα, από σήμερα ξεκινήσαμε τους ελέγχους. Είναι ανάγκη, για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της πόλης, οι καταστηματάρχες να τηρούν τα τ.μ. των τραπεζοκαθισμάτων».

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ