Μενού Κλείσιμο

Δήμος Κατερίνης: Το κολυμβητήριο άνοιξε για όλους

Στη διάθεση όλων των δημοτών και για την τρέχουσα αθλητική περίοδο είναι το Κολυμβητήριο, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, όπως ανακοίνωσε ο ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Οργανισμού Νίκος Τσιαμπέρας: «Είναι κοινά αποδεκτό, ότι, το Κολυμβητήριο έχει τη δική του μεγάλη αξία και σημασία, καθώς η λειτουργία του δεν αφορά μόνο στους αθλητές. Αφορά όλους τους πολίτες. Στο πλαίσιο αυτό,  φροντίζουμε μέσα από τη συστηματική αναβάθμιση των υποδομών και των εγκαταστάσεών του, να προσφέρουμε άρτιες συνθήκες άθλησης και απρόσκοπτης λειτουργίας του χώρου για την εξυπηρέτηση των αθλούμενων όλων των ηλικιών».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, στο Κολυμβητήριο υπάρχει καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων για τους συλλόγους. Επιπλέον, υφίστανται υποδομές προσβασιμότητας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για τα ΑμΕΑ, ενώ λειτουργούν και δύο μηχανισμοί για την ασφαλή πρόσβασή τους στο νερό.

Τέλος, υλοποιείται για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων, το καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης Κολύμβησης, που με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούν ο Δήμος Κατερίνης, η Δ/νση ΠΕ Πιερίας και ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας.

Το ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή: 13:15-15:45 και 20:45-22:30

Δικαιολογητικά: α) Βεβαίωση δερματολόγου και παθολόγου ή καρδιολόγου, ότι η κατάσταση της υγείας (του ενδιαφερόμενου) επιτρέπει τη χρήση των κολυμβητικών δεξαμενών, β)Φωτοτυπία ταυτότητας γ)Φωτοτυπία Α.Φ.Μ.

Πληροφορίες: Τηλ: 2351045070

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ