Μενού Κλείσιμο

Δήμος Κατερίνης – Τα σχολικά κτίρια βελτιώνονται εν’ όψει του νέου σχολικού έτους

Με στόχο την αναβάθμιση των σχολικών υποδομών, την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων και τη βέλτιστη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας παρεμβάσεις ανακατασκευών και συντήρησης σε σχολικά κτίρια υλοποιούν οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Συμεωνίδη και σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές.

Ειδικότερα, όπως ενημέρωσε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, οι παρεμβάσεις για την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων επικεντρώνονται την τρέχουσα περίοδο ως εξής:

-Συντήρηση υδρορροών και αντικατάσταση σπασμένων κεραμιδιών στο 9ο Δημοτικό Σχολείο

-Εγκατάσταση ανελκυστήρα και μόνωση στέγης στο 1ο ΕΠΑΛ

-Ανακατασκευή 12 WC στο 5ο ΓΕΛ

-Αντικατάσταση δεξαμενών πετρελαίου και κατασκευή WC για ΑΜΕΑ στο 4ο Γυμνάσιο

Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Με ουσιαστικές παρεμβάσεις και σε εποικοδομητική συνεργασία με τη Σχολική Κοινότητα εξασφαλίζουμε τη λειτουργικότητα, την υγιεινή και την ασφάλεια των σχολικών κτιρίων. Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο μέσο για τη δημιουργία σύγχρονων υποδομών για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, ιεραρχώντας τις ανάγκες όλων ανεξαιρέτως των σχολικών μονάδων, οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης συνεχίζουν τόσο το καλοκαίρι, όσο και κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου τις παρεμβάσεις όπου κρίνονται απαραίτητες.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ