Μενού Κλείσιμο

Δήμος Κατερίνης: Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς και τα ΚΑΠΗ

Στους εορταστικούς ρυθμούς  των Χριστουγέννων κινούνται τα ΚΑΠΗ του Ο.Π.Π.Α.Π. του Δήμου Κατερίνης, προγραμματίζοντας σειρά εκδηλώσεων που αναδεικνύουν το στοιχείο της κοινωνικής συμμετοχής, της ευαισθησίας και της αλληλεγγύης.

 

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Τετάρτη στις 10.45 π.μ. θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Γηροκομείο «Ο Καλός Σαμαρείτης», όπου η χορωδία θα ψυχαγωγήσει τους ηλικιωμένους με τραγούδια και Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα, ενώ θα προσφερθούν κεράσματα.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ρητίνης θα έχουν την ευκαιρία στις 13 Δεκεμβρίου να βιώσουν ευχάριστες χριστουγεννιάτικες στιγμές με τη χορωδία των ΚΑΠΗ και την προσφορά εδεσμάτων, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα στο ορεινό θέρετρο «ΜΥΘΟΣ».

Την επόμενη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ. στις εγκαταστάσεις του Β΄ΚΑΠΗ θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ. Η συμμετοχή και η ζωντάνια των χορωδιών, των φιλοξενούμενων του ΚΑΠΗ Έδεσσας, καθώς και των οικοδεσποτών των ΚΑΠΗ Κατερίνης θα πλημμυρίσουν το ΚΑΠΗ με Χριστουγεννιάτικες και άλλες μελωδίες. Επιπλέον, θα παρατεθεί μικρό γεύμα στους φιλοξενούμενους με την συνδρομή των κυριών των ΚΑΠΗ Κατερίνης.

Ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ, ολοκληρώνεται την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου με το διαχρονικά ευχάριστο σμίξιμο των γενεών, όπου οι ηλικιωμένοι θα υποδεχτούν με μεγάλη χαρά στο Β΄ΚΑΠΗ στις 10.30 π.μ.  δύο τάξεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, που θα τους ψάλλουν τα κάλαντα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ