Μενού Κλείσιμο

Δήμος Κατερίνης – Σε «ανοιχτή γραμμή» για τον Τουρισμό με τον Δήμο Τσάτσακ

Διαδικτυακή επικοινωνία με τον Διευθυντή του Τουριστικού Οργανισμού του Δήμου Τσάτσακ (Cacak) της Σερβίας, Vogin Jakovljevic, πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Δόμησης και Τουρισμού, Πρόεδρος της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Δ. Κατερίνης, Γιώργος Νταντάμης.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν θερμές ευχές για τη νέα χρονιά και διατύπωσαν την κοινή επιθυμία για ενίσχυση των σχέσεων, ανταλλαγή επισκέψεων αντιπροσωπειών, ανταλλαγή καλών πρακτικών και συνεργασία σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η τέχνη, η διοίκηση, το περιβάλλον και ο αθλητισμός.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που ανοίγουμε μία νέα σελίδα για την ενίσχυση και περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων με τον Δήμο του Τσάτσακ. Είστε ένας αδελφικός λαός, καλοί γείτονες και με μεγάλη αγάπη για τον Δήμο Κατερίνης. Ευχόμαστε σύντομα να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και να είμαστε σε θέση να συναντηθούμε από κοντά. Ξεκινούμε όμως από σήμερα έναν νέο κύκλο πρωτοβουλιών με στόχο τη διεύρυνση των σχέσεων μαζί σας», σημείωσε ο κ. Νταντάμης.

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία του Δ. Κατερίνης να έρθει σε επικοινωνία με τον Δήμο του Τσάτσακ, και μάλιστα ανήμερα της γιορτής των Χριστουγέννων για τη Σερβία, εξέφρασε ο Διευθυντής του Τουριστικού Οργανισμού κ. Jakovljevic. «Έχουμε ιδιαίτερους δεσμούς και πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον Δήμο Κατερίνης και θέλουμε αυτούς τους δεσμούς να τους στηρίξουμε και να τους διευρύνουμε. Θα μεταφέρω τη συνομιλία μας στον Δήμαρχο του Τσάτσακ και τους τοπικούς αιρετούς ώστε να ανοίξει μια νέα σελίδα στις μεταξύ μας σχέσεις».

Η τηλεδιάσκεψη έληξε σε φιλικό κλίμα με τη δέσμευση να συνεχιστούν οι διαδικτυακοί αυτοί δεσμοί μέχρι οι συνθήκες να επιτρέψουν μια συνάντηση δια ζώσης.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ