Μενού Κλείσιμο

Δήμος Κατερίνης: Παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας σε Κορινό και Χράνη

Στον Κορινό, κοινόχρηστος χώρος που μέχρι πρότινος ήταν (παρανόμως) μπαζότοπος, καθαρίστηκε και αποδόθηκε στους δημότες

Διαδοχική επιτόπια αυτοψία στη Νέα Χράνη και στη Δημοτική Κοινότητα Κορινού αντίστοιχα, όπου η Αντιδημαρχία Κοινοτήτων συντονίζει σειρά παρεμβάσεων, που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κώστα Γραμματικόπουλο.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Κατερίνης, στη Νέα Χράνη με την συνεργασία της προέδρου της Δ.Κ. Κατερίνης Άννας Βαβατσιούλα έγιναν εργασίες καθαρισμού στον περιβάλλοντα χώρο των Κοιμητηρίων και επιμέρους επισκευές – εργασίες συντήρησης στο χώρο, όπως ανακατασκευή τμημάτων (πλακοστρώσεις, επισκευή – αποκατάσταση τοιχίου κ.α.).

Αντίστοιχες παρεμβάσεις υλοποιήθηκαν και στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας, στη Δ.Κ. Κορινού (όπως ανακαίνιση – κατασκευή στις πόρτες, κάγκελα και τοποθέτηση πέτρας στο κιόσκι που βρίσκεται στο χώρο), σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Δ.Κ. Ιωάννη Μορθανάση.

Επιπλέον, σε κοινόχρηστο χώρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού, που είχε μετατραπεί σε χώρο εναπόθεσης απορριμμάτων έγινε καθαρισμός και παραδόθηκε στους δημότες, με την έκκληση να αποφευχθεί στο μέλλον η απόρριψη πάσης φύσεως σκουπιδιών – μπαζών, προκειμένου να διατηρηθεί καθαρό το περιβάλλον.

Καθοριστική σε ό,τι αφορά τις παρεμβάσεις στον Κορινό ήταν η εθελοντική συνδρομή – προσφορά του κατοίκου της περιοχής Σάββα Αβραμίδη, προς τον οποίο ο Δήμος Κατερίνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες.

«Συνεχίζουμε σε καθημερινή βάση τις συντονισμένες προσπάθειές μας, να καταστήσουμε πιο λειτουργικούς τους κοινόχρηστους χώρους, καθώς και τους εξωτερικούς χώρους των δημοτικών κτιρίων στο σύνολο του δήμου, να βελτιώσουμε αισθητά την εικόνα τους, τις επιμέρους υποδομές τους και παράλληλα την ίδια την καθημερινότητα των συνδημοτών μας» τονίζει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ