Μενού Κλείσιμο

Δήμος Κατερίνης – Οι Κοινότητες ενημερώνονται για το Κτηματολόγιο

Ενημερωτικές συναντήσεις για το κτηματολόγιο στις Δημοτικές & Τοπικές Κοινότητες, οι οποίες δεν έχουν ενταχθεί και εντάσσονται σε αυτή τη φάση, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη, από τον Δήμο Κατερίνης και αρμόδιους μηχανικούς της εταιρείας που έχει αναλάβει τη σύνταξη του Κτηματολογίου.

 Οι συναντήσεις έγιναν σε  Άγιο Δημήτριο, Κάτω Μηλιά, Λόφο και Ράχη. Οι ενδιαφερόμενοι ενημερώθηκαν για το πλαίσιο σύνταξης του κτηματολογίου, καθώς θα πρέπει άμεσα να υποβληθούν δηλώσεις ιδιοκτησίας από όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων, με την προθεσμία να εκπνέει στις 18 Μαρτίου 2019.

Τις συναντήσεις συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτριος Ντούρος, ενώ πληροφορίες για τη διαδικασία των δηλώσεων παρείχαν οι εκπρόσωποι του Γραφείου Κτηματογράφησης. Παρόντες στην ενημέρωση ήταν επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης Γιώργος Ίτσιος, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος πολιτών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν ενημερωτικές συναντήσεις και σε άλλες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, το ακριβές πρόγραμμα των οποίων, θα ανακοινωθεί έγκαιρα από τον Δήμο Κατερίνης

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ