Μενού Κλείσιμο

Δήμος Δίου – Ολύμπου: Γεύματα «κατ’ οίκον» από το Βοήθεια στο Σπίτι

Στην υλοποίηση του νέου προγράμματος διανομής έτοιμων γευμάτων και τροφίμων μακράς διάρκειας σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου, προχώρησε ο Δήμος Δίου Ολύμπου, με την συμβολή των υπαλλήλων του προγράμματος «Βοήθεια Στο Σπίτι».

Το νέο πρόγραμμα προτάθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την ΠΕΔΚΜ και το Υπουργείο Εσωτερικών. Αφορμή για την σύσταση του προγράμματος στάθηκε η πανδημία του COVID19 και η ανάγκη λήψης μέτρων που αποσκοπούν στην προστασία των ευπαθών ομάδων.

Το πρόγραμμα εξασφαλίζει στον Δήμο Δίου Ολύμπου, την καθημερινή κατ’ οίκον διανομή δύο έτοιμων γευμάτων, καθώς και ενός κιβωτίου που περιέχει τρόφιμα μακράς διάρκειας, σε 525 δικαιούχους του προγράμματος.

«Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου μέσω του προγράμματος Βοήθεια Στο Σπίτι, επωμιζόμενος  την ευθύνη για τη διεκπεραίωση του προγράμματος στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας, επιχειρεί να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τους συμπολίτες μας δίνοντας χείρα βοηθείας στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες», καταλήγει σχετική ανακοίνωση του Δήμου

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ