Μενού Κλείσιμο

Δηλώνει παρών

Υποψήφιος πρόεδρος της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης ο Σπ. Κουλκουδίνας

Με γραπτή του δήλωση, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, εξέφρασε την πρόθεση να είναι και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της μεγαλύτερης Τοπικής Οργάνωσης της Πιερίας.

Ο κ. Κουλκουδίνας στη δήλωσή του, αναφέρει: «Στις 13 Μαΐου τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας  καλούνται να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις της παράταξης. Τις οργανώσεις που θα δώσουν την κρίσιμη μάχη των εκλογών και θα μεταδώσουν το νικηφόρο μήνυμα σε κάθε γωνία της Ελλάδας.

Στη διάρκεια των δυο ετών  η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ν.Δ. Κατερίνης  άνοιξε τις πόρτες της στην κοινωνία, ανέδειξε τις πολιτικές προτάσεις της Ν.Δ., δραστηριοποιήθηκε ενεργά καταθέτοντας προτάσεις, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις της παράταξης με τους πολίτες και προέταξε ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία.

Στο προσκλητήριο του Προέδρου  μας Κυριάκου Μητσοτάκη να δώσουμε νέα ώθηση στις τοπικές οργανώσεις δηλώνω παρών και θέτω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης διαθέτοντας τις δυνάμεις μου για τον κοινό στόχο.

Τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και την υλοποίηση της πολιτικής πρότασης του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ανάταξη της χώρας.»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ