Μενού Κλείσιμο

Δικογραφία για τρεις νεαρούς

Εξιχνιάσθηκαν 7 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες κλοπών σε περιοχές της Πιερίας

Οι τρεις νεαροί, σε διάστημα μερικών ωρών φέρεται να παραβίασαν καταστήματα, όχημα και αποθήκη αφαιρώντας αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τις 3.000 ευρώ

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση επτά περιπτώσεων κλοπών και απόπειρες κλοπών, που έγιναν στις 12 Σεπτεμβρίου 2017 σε περιοχές της Πιερίας.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τρεις ημεδαποί ηλικίας 23, 21 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι τρεις νεαροί, ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν από τα ξημερώματα έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Σεπτεμβρίου, συνολικά τρία καταστήματα και μία αποθήκη σε περιοχές της Πιερίας και αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά, πακέτα τσιγάρων και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.200 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Επίσης το ίδιο διάστημα στις παραπάνω περιοχές, παραβίασαν ακόμη δύο καταστήματα και ένα όχημα, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ερευνάται η συμμετοχή τους και σε τυχόν άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δύο δικογραφίες και μια σύλληψη για κλοπές
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σσχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 9 Σεπτεμβρίου σε περιοχή της Πιερίας, μπήκε σε κατάστημα-πρακτορείο προσποιούμενος τον πελάτη και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε δελτία λαχείων, συνολικής αξίας 165 ευρώ.
Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 49χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 20 Αυγούστου σε περιοχή της Πιερίας, αφαίρεσε μέσα σε κατάστημα ένα κινητό τηλέφωνο, ιδιοκτησίας 39χρονης ημεδαπής, το οποίο εντοπίσθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο.
Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, συνελήφθη ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι νωρίτερα αφαίρεσε ένα ποδήλατο, ιδιοκτησίας 40χρονης, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ