Μενού Κλείσιμο

Διεκδικούμε την  ισότιμη συμμετοχή της Ελλάδα στην Ευρώπη

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Έλενα Παναγιωταρέα στην Κατερίνη

«Μπορώ να διεκδικήσω τη δίκαιη και ισότιμη συμμετοχή της χώρας μου στην Ευρωζώνη και να είμαι χρήσιμη και αποτελεσματική», δήλωσε η Ελένη Παναγιωταρέα, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Πιερίας.

Η Ε. Παναγιωταρέα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει η Ελλάδα, υπό το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, απουσία επενδυτικού σχεδίου, με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και την υπερφορολόγηση να επηρεάζουν σημαντικά τους παραγωγικούς τομείς της χώρας.

«Είμαι ενεργός πολίτης και δεν μπορώ να παρακολουθώ τα πράγματα από απόσταση», δήλωσε η υποψήφια Ευρωβουλευτής, εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν να δεχτεί την πρόταση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι υποψήφια στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Στη συνέχεια της επίσκεψής της στην Κατερίνη, η Ε. Παναγιωταρέα, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιο, με τον οποίο συζήτησαν για τις σχέσεις εκκλησίας – κράτους.

Αργά το απόγευμα παρευρέθηκε σε μεγάλη εκδήλωση φίλων της, όπου συζήτησε με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών φορέων και στελέχη της ΝΔ για το μέλλον της χώρας μετά τη διεξαγωγή των Ευρωεκλογών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ