Μενού Κλείσιμο

Διανοίχτηκε τμήμα της οδού Αμύντα

“Κυκλοφοριακή ανάσα” στην περιοχή του Βατάν

«Στον στοχευμένο προγραμματισμό του Δήμου για την αναβάθμιση των γειτονιών της πόλης, στην επίλυση πάγιων καθημερινών προβλημάτων των κατοίκων και στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών υποδομών στην περιοχή εντάσσεται η διάνοιξη τμήματος της οδού Αμύντα, (μεταξύ των οδών Πάργας και Αγίου Δημητρίου – Πολεοδομική Αναθεώρηση Βατάν), στην οποία προχώρησαν οι υπηρεσίες της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων», σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου Κατερίνης.

Πρόκειται για προβλεπόμενη οδό (πλάτους 10 μέτρων), σύμφωνα με το εγκεκριμένο σχέδιο της πόλης και εκτός της διάνοιξης, οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση κρασπέδων και στην κατασκευή όλων των απαιτούμενων υποδομών, ενώ προηγήθηκε και φροντίδα του χώρου με έμφαση στον καθαρισμό από χόρτα κ.α. Παράλληλα, θα υλοποιηθούν παρεμβάσεις και στα πεζοδρόμια της οδού Πάργας.

«Με τη νέα διάνοιξη αναβαθμίζεται και βελτιώνεται αισθητά η ποιότητα ζωής των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής, ενώ διευκολύνεται η τοπική κυκλοφορία» σημειώνει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.

«Την αναγκαιότητα της διάνοιξης, την οποία υλοποίησαν ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής οι υπηρεσίες του Δήμου» τονίζει σε δήλωσή του, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος επισημαίνοντας ότι «Οι διανοίξεις οδών διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών, η εποικοδομητική συνεργασία των οποίων είναι σημαντική καθώς συμβάλλει στην ταχύτερη δυνατή υλοποίηση των έργων».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ