Μενού Κλείσιμο

Διαμαρτυρία του ΚΚΕ για τις ελλείψεις στις δομές υγείας της Βόρειας Πιερίας

Συνεχίζουν την «πολιτική τους δράση» οι ΚΟΒ της Τ.Ο. Πιερίας στο Δήμος Πύδνας Κολινδρού, με στόχο να ενημερώσουν το λαό της περιοχής τους για την κατάσταση που επικρατεί στο  Κέντρο Υγείας Αιγινίου και τα τοπικά ιατρεία του δήμου.

Ήδη πραγματοποιήθηκε απο τις ΚΟΒ της περιοχής παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Κέντρο Υγείας Αιγινίου με αίτημα «ένα αποκλειστικά δημόσιο σύγχρονο σύστημα υγείας δωρεάν, χωρίς επιχειρηματικές μπίζνες».

Τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ ζητούν από την κυβέρνηση

– Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο δημόσιο σύστημα υγείας από το οποίο λείπουν 30.000 εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων.

– Προσλήψεις επιστημονικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού στο  Κέντρο Υγείας Αιγινίου και μέτρα προστασίας της υγεία των εργαζόμενων και του λαού που το επισκέπτεται.

– Τα τοπικά ιατρεία να λειτουργούν καθημερινά. Να εξοπλιστούν με τα

απαραίτητα μέσα, με μόνιμο προσωπικό και με ασθενοφόρο, ώστε να είναι σε θέση να παρακολουθούν την υγεία των κατοίκων και να παρεμβαίνουν αντιμετωπίζοντας έκτακτα περιστατικά.

Να σημειωθεί πως εκπρόσωποι του Κόμματος και της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Πύδνας- Κολινδρού, σε συνάντηση που είχε με την υπεύθυνη του κέντρου υγείας, αναφέρθηκαν στον αγώνα που δίνουν οι κομμουνιστές στο μαζικό κίνημα και στη βουλή για τα δίκαια αιτήματα τους.

Το ΚΚΕ, όπως τόνισε το μέλος του ΤΓ Πιερίας του κόμματος Στέργιος Κλιγκόπουλος Στέργιος, είναι στο πλευρό των υγειονομικών αναγνωρίζοντας, όχι υποκριτικά όπως κάνει η κυβέρνηση της Ν.Δ σήμερα αλλά και οι προηγούμενες, (οι οποίες την υγεία τη βλέπουν σαν εμπόρευμα), τη μάχη που δίνουν κάτω από τις αντίξοες συνθήκες, ιδιαίτερα τώρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ