Μενού Κλείσιμο

Διάλογος και ενημέρωση επί… τόπου

Σε Κορινό, Λιτόχωρο και Λεπτοκαρυά η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

 

Ορίστηκε με απόφαση του Προέδρου Κ. Μητσοτάκη και η Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας της ΝΟΔΕ Πιερίας

 

Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε χωριά της Πιερίας από τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο μιας σειράς ενημερωτικών συναντήσεων-συζητήσεων με φορείς και πολίτες.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, μέλη της ΝΟ.Δ.Ε. επισκέφθηκαν τον Κορινό, το Λιτόχωρο και τη Λεπτοκαρυά, καταγράφοντας λεπτομερώς προβλήματα της εκάστοτε περιοχής. Να σημειωθεί πως η τοπική κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας έχει επισκεφθεί, μέχρι στιγμής, τον Πλαταμώνα, τον  Μοσχοπόταμο, το Λόφο, την Κάτω Μηλιά, τη Ρητίνη και την Έλαφο.

Οι εξορμήσεις αυτές θα συνεχιστούν σε όλα τα χωριά του Νομού το επόμενο χρονικό διάστημα, με στόχο την καταγραφή όλων των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες των τοπικών κοινωνιών και την επίλυσή τους από την αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ορίστηκε η Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του κόμματος, ορίστηκε  «Οικονομική Επιτροπή Πόρων και Διαφάνειας». Σε συνεδρίασή της, η Επιτροπή αποφάσισε τη σύσταση Οικονομική Επιτροπής για τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας, συγκροτούμενη από τους: Καλλιφατίδη Αντώνιο, Καραφουλίδη Κωνσταντίνο, Λάμπρου Βασίλειο, Μπρουσκέλη Χαράλαμπο (πρ. Προέδρου Νομαρχιακού Συμβουλίου), Ρέχα Κωνσταντίνο, Τζιόβα Γεώργιο, Χριστογιάννη Δημήτρη και Χρίστογλου Κωνσταντίνο. Συντονιστής της επιτροπής ορίστηκε ο κ. Χαραλαμπος Απ. Μπρουσκέλης

Έργο της Επιτροπής είναι η υλοποίηση των στόχων της «Οικονομικής Επιτροπής Πόρων και Διαφάνειας», μέσω της συμμετοχής όσο το δυνατόν περισσότερων στελεχών. Τα μέλη της επιτροπής έχουν την αρμοδιότητα της συγκέντρωσης εξουσιοδοτήσεων για  πάγια εντολή πληρωμής προς τη Ν.Δ. από μέλη και φίλους.

Βασικοί στόχοι της ΟΕΠκΔ είναι η οικονομική αυτονομία της Ν.Δ. με συγκέντρωση λίγων χρημάτων από μέλη και φίλους, η διαφάνεια των πόρων της και η συμμετοχή περισσοτέρων μελών και φίλων στην επίτευξη των πολιτικών στόχων της Ν.Δ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ