Μενού Κλείσιμο

Διαγράμμιση… ασφαλείας!

Ολοκληρώθηκαν παρεμβάσεις διαγράμμισης της Π.Ε. Πιερίας

Αποπερατώθηκαν εργασίες διαγράμμισης στο οδικό δικτύο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και συγκεκριμένα στη 15η επαρχιακή οδό (Διασταύρωση 13ης Εθνικής οδού-Βρύα-Ρητίνη-Ελατοχώρι-Όρια νομού).

Οι εργασίες διαγράμμισης εκτελούνται με μηχάνημα της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, μετά και την υπογραφή της σύμβασης του έργου προμήθεια υλικών διαγράμμισης από την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας,  προϋπολογισμού 103.655 ευρώ.

Επιτόπιο έλεγχο στις εργασίες πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, μαζί με τον Περιφερειακό Σύμβουλο της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Στέφανο Μπιτόπουλο και τον Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Παναγιώτη Μαυρίδη.

Οι συγκεκριμένες εργασίες εντάσσονται στις παρεμβάσεις, που αφορούν συντήρηση του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, διασφαλίζοντας ασφαλείς συνθήκες οδήγησης. Το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων διαγραμμίσεις και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, που θα υλοποιηθούν το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ